Prima pagină » (P) 3 trenduri în materie de accesorii pentru a completa perfect ținutele tale de toamnă

(P) 3 trenduri în materie de accesorii pentru a completa perfect ținutele tale de toamnă

Autor: admin
0 comentarii

(P) 3 trenduri în materie de accesorii pentru a completa perfect ținutele tale de toamnă

Chiar dacă trendurile din modă vin și pleacă, accesoriile nu vor înceta niciodată să surprindă, fie ele sclipitoare, supradimensionate sau reinterpretate. Cum sezonul rece tocmai a început, noi îți propunem trei trenduri în materie de accesorii, de neratat toamna aceasta.

Culorile îndrăznețe ale pietrelor prețioase

Vibrant, multicromatic și curajos: utilizarea unei palete de culori electrizante se regăsește printre trendurile acestui sezon, iar marile case de modă au prezentat pe podium accesorii precum cercei, coliere sau bentițe ce îmbină aurul sau argintul cu pietre prețioase multicolore: albastru electric, verde smarald sau roșu burgund.

Stilul neo-parizian

Accesoriile clasice, precum perlele, lănțișoarele sau inelele de aur sunt îmbinate într-un mix ce ne duce cu gândul la o reinterpretare a stilului parizian de altă dată. Rafinamentul pieselor este reinterpretat prin suprapunerea lor, pentru a obține un efect WOW. Așadar, aceste mixuri sunt gata să completeze chiar și cea mai simplă ținută, aducând-ui un plus de eleganță. 

Cele mai citite articole

Eleganța, reinterpretată – noul IQOS 3 DUO în ediție specială (Copper)

Dacă ești fumătoare, nu rata cea mai nouă experiență a toamnei, care se va potrivi de minune cu tendințele sezonului. Noul IQOS 3 DUO este cel mai elegant produs IQOS de până acum, potrivit oricărei poșete și oricărei ocazii.

Ediția specială în culoarea arămie este accesoriul perfect care va completa chiar și cea mai simplă ținută de zi cu zi. Pentru un look de neuitat, asortează dispozitivul IQOS 3 DUO în varianta Copper cu piese statement, precum o cămașă albă, o maletă nude sau un trench albastru. 

În plus, dispozitivele IQOS nu emană fum, iar hainele tale preferate își vor păstra mirosul parfumului tău, astfel încât nu va mai trebui să-ți faci griji în ceea ce privește mirosul neplăcut al fumului de țigară. 

Noul IQOS 3 DUO se adaptează eficient oricărui stil de viață, oferind sute de opțiuni de personalizare, totul pentru un stil personal unic.

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-3-trenduri-in-materie-de-accesorii-pentru-a-completa-perfect-tinutele-tale-de-toamna-684782/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si