Prima pagină » (P) Absolvenții cursurilor de Design Vestimentar și Design Pălării DallesGO și-au prezentat colecțiile de absolvire

(P) Absolvenții cursurilor de Design Vestimentar și Design Pălării DallesGO și-au prezentat colecțiile de absolvire

Autor: admin
0 comentarii

De-a lungul a 20 de săptămâni cursanții de la Design Vestimentar Începători au studiat totul despre crearea unei colecții, de la primele schițe și până la construirea propriu-zisă a unor piese vestimentare care să spună o poveste. Designerul Lena Criveanu i-a îndrumat pe cei care acum au pășit pentru prima oară pe drumul creativ al designului vestimentar.

„Diferența față de ultimele sezoane este că acum fiecare cursant și-a conceput propria colecție după propria poveste. Astfel, dacă unul a fost inspirat de libertatea păsărilor, altul a gândit o colecție desprinsă dintr-o lume în care totul este tehnologizat. Și în ceea ce privesc materialele folosite acestea variază, pentru că țin de conceptul fiecărei colecții. Fiecare dintre cei 8 cursanți a gândit 5, 6 ținute, la fel cum se practică și în școlile de artă, iar în cadrul prezentării de modă publicul va fi surprins cu peste 40 de ținute fabuloase”, declară Lena Criveanu, coordonatorul cursului de Design Vestimentar Începători.

Pe de altă parte, Kristina Dragomir i-a ajutat pe absolvenții Cursului de Pălării să își transforme fanteziile în realitate, printr-o colecție de pălării și accesorii de cap extrem de unitară și spectaculoasă.

Cele mai citite articole

„Prezentăm 15 modele de pălării diferite și șepci realizate manual pe calapod, din fetru de lână, pe care le-am accesorizat ulterior cu pene, mărgele, cristale, flori din mătase și benzi ripsate colorate, plus alte 10 accesorii capilare”, spune Kristina Dragomir, designer și coordonator al cursului de Design Pălării.

Mulți dintre acești absolvenți vin din domenii complet diferite de cele pe care le studiază la DallesGO, așa că realizarea acestor colecții constituie pentru ei un vis devenit realitate.

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.

Credit Foto: Ionut Staicu

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-absolventii-cursurilor-de-design-vestimentar-si-design-palarii-dallesgo-si-au-prezentat-colectiile-de-absolvire-708935/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si