Prima pagină » (P) Competiția Duelul Stiliștilor by ANSWEAR.ro și-a desemnat câștigătorii

(P) Competiția Duelul Stiliștilor by ANSWEAR.ro și-a desemnat câștigătorii

Autor: admin
0 comentarii

Finaliștii competiției au dat dovadă de extrem de multă creativitate și pasiune în styling în alcătuirea ținutelor pentru finală. Eli Adam a reușit să cucerească prin stylingurile sale juriul compus din Roxana Voloșeniuc, Maurice Munteanu, Ana Morodan și Mara Coman și va avea ocazia de a realiza în curând primul său pictorial de modă în revista Elle.

Și cum faima vine la pachet cu beneficii, cei 3 câștigători se vor bucura de  premii generoase din partea Sephora și Fit Bit. Mai exact câștigătorul locului 1 se va bucura de produse de make-up profesionale, un smarwatch Fitbit Versa, un voucher ANSWEAR.ro în valoare de 1000 RON și 2 pagini dedicate în revista Elle. Locul 2 este premiat cu un smartwatch FitBit Versa, voucher de cumpărături ANSWEAR.ro de 1000 RON și o pereche de căști Fitbit Flyer iar locul 3 este răsplătit cu un smartwatch Fitbit și un voucher de cumpărături ANSWEAR.ro de 1000 RON.

Îi felicităm pe câștigători și îi invităm pe toți cei care simt că au ceva de spus în lumea modei să participe la ediția următoare a Duelului Stilistilor.

Cele mai citite articole

Despre Duelul Stilistilor:

Duelul Stiliștilor este o competiție internațională bine cunoscută în industria fashion. Premii atrăgătoare, un juriu celebru format din experți în modă renumiți și perspectivele de afirmare sau chiar de începere a unei cariere de profil, toate aceste beneficii au atras de-a lungul timpului sute de participanți entuziaști. Cele 3 ediții anterioare internaționale s-au bucurat de foarte multă popularitate și au reprezentat un moment de afirmare pentru foarte mulți stiliști, bloggeri și designeri vestimentari talentați.

Sursa: https://www.unica.ro/p-competitia-duelul-stilistilor-answear-ro-si-desemnat-castigatorii-261082

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si