Prima pagină » (P) Cum să arate părul vopsit acasă ca la salon? Vopseaua de păr profesională este secretul!

(P) Cum să arate părul vopsit acasă ca la salon? Vopseaua de păr profesională este secretul!

Autor: admin
0 comentarii
(P) Cum să arate părul vopsit acasă ca la salon? Vopseaua de păr profesională este secretul!

Multe femei aleg să își vopsească părul acasă pentru că nu au suficient timp ori suficienți bani pentru a merge la un salon de înfrumusețare. Dar adevărul este că, oricât de bine ai stăpâni tehnica, niciodată rezultatul nu va fi la fel de spectaculos. Secretul îl reprezintă vopseaua de păr profesională pe care o folosesc specialiștii din domeniu. La produsele consacrate în domeniu se adaugă și experiența și trucurile expertului și atunci devine din ce în ce mai ușor de înțeles de ce părul vopsit la salon arată mult mai bine decât cel vopsit acasă.

Vestea bună este că poți să faci o investiție beauty care te va ajuta să te bucuri de rezultate bune și acasă. Data viitoare, în loc să îți îndrepți privirea spre raftul cu vopsele de păr comerciale din hypermarket-uri, adresează-te specialiștilor din domeniu și investește într-o vopsea de păr profesională. Există produse care pot fi aplicate cu ușurință și acasă, așa că nu trebuie să îți faci nicio grijă în privința rezultatelor finale.

Iată mai jos care sunt diferențele dintre o vopsea de păr profesională și una simplă din comerț! Astfel vei face cunoștință și cu principalele beneficii pe care le oferă produsele profesionale pentru îngrijirea podoabei capilare.

Vopseaua de păr profesională este mai rezistentă decât cea din comerț

Toți specialiștii în colorarea părului îți vor spune că vopseaua de păr profesională este net superioară celei din comerț. Acest produs rezistă mai mult pe păr, astfel că nu vei sta stresată că nuanța preferată își va pierde din strălucire și intensitate după fiecare spălare. Părul tău va arăta ca proaspăt vopsit mai multe săptămâni la rând. Te vor trăda doar rădăcinile nevopsite, dar depinde de cât de repede îți crește părul.

Produsul profesional nu îți afectează sănătatea părului și a scalpului

Deși un produs profesional pentru vopsirea părului are acțiune mai puternică în comparație cu unul obișnuit din comerț, nu îți afectează sănătatea podoabei capilare și a scalpului.

Experții în domeniu recomandă vopseaua de păr Fanola de pe hnicosmetice.ro, îmbogățită cu Ginkgo Biloba, în a cărui compoziție cantitatea de amoniac și PPD este drastic redusă. Astfel podoaba capilară este protejată și nu există riscul de deteriorare.

Cele mai citite articole

Vopseaua de păr profesională este mai eficientă decât cea din comerț fiindcă pigmentul intră mai adânc în fibra capilară. Grație uleiurilor și a altor ingrediente benefice cu care este compoziția îmbogățită, produsul hidratează părul în timpul procesului de colorare.

Vopseaua profesională acoperă în întregime firele de păr alb

Tot mai multe femei se plâng de faptul că le apar fire de păr alb înainte de vârsta de 30 de ani. Din păcate, multe produse din comerț nu oferă ceea ce promit – acoperire perfectă. Fie produsul respectiv nu acoperă în întregime firele albe, fie culoarea curge de pe păr după câteva spălări.

Cea mai bună soluție și în acest caz este vopseaua de păr profesională. Specialiștii recomandă cu încredere vopseaua de păr profesională marca Fanola. Lupta cu firele de păr alb va deveni doar o amintire urâtă după ce vei descoperi produsul care ți se potrivește.

Produsul profesional are putere mare de deschidere

Dacă îți dorești să deschizi nuanța părului cu mai multe tonuri, atunci cu siguranță cea mai bună soluție este vopseaua de păr profesională. Variantele clasice din comerț nu te vor ajuta prea mult fiindcă decolorarea uniformă este o provocare mare. Mai mult de atât, există riscul ca nuanța dorită să nu prindă pe păr de la prima aplicare. Toate aceste griji se vor evapora în momentul în care vei introduce în rutina ta de îngrijire o vopsea de păr profesională.

Ai mai folosit până acum o vopsea de păr profesională? Dacă da, care a fost experiența ta cu acest tip de produs?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-cum-sa-arate-parul-vopsit-acasa-ca-la-salon-vopseaua-de-par-profesionala-este-secretul-674881/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si