Prima pagină » (P) Descoperă produsele gamei LONCOLOR Ultra

(P) Descoperă produsele gamei LONCOLOR Ultra

Autor: admin
0 comentarii
(P) Descoperă produsele gamei LONCOLOR Ultra

Blondă, brunetă sau roșcată, oricare ar fi culoarea naturală a părului sau cea actuală, paleta bogată de 35 de nuanțe LONCOLOR Ultra ne oferă opțiuni – care mai de care mai atractivă – pentru împrospătarea culorii sau chiar o schimbare radicală a acesteia, printr-o o colorare perfectă, cu rezultate excepționale, de lungă durată.

Grație unei formule îmbogățite cu ulei de migdale si ulei de floarea soarelui, colorarea intensă este pusă în evidență de o textură plăcută și strălucitoare a firului de păr.
Pentru a ne asigura reușita unei experiențe de colorare relaxante, vopseaua LONCOLOR Ultra are un parfum plăcut, care ne învăluie pe toată durata vopsirii.

Așa cum farmecul și memorabilitatea unei cărți sau a unui film depind foarte mult de final, așa și culoarea obținută și rezistență acesteia în timp, depind de o ultima etapă, cea de „finisare“, ulterioară șamponării.
Pentru aceasta, găsim în setul de colorare LONCOLOR Ultra un plic de mască dedicată întreținerii părului vopsit.
Prin aplicarea acestei măști, închidem cuticulele părului, care – prin acțiunea uleiului de Limnanthes Alba, a proteinelor extrase din lapte și a cheratinei – capătă un aspect sănătos și nouă ne va fi ușor să-l pieptănăm.

Deseori suntem tentate să purtăm părul mai lung, pentru a ne sublinia feminitatea, iar aceasta decizie ne confruntă cu nevoia folosirii a două tuburi de vopsea la o singura aplicare, pentru o bună acoperire a firului de păr..
În întampinarea acestei nevoii, specialiștii LONCOLOR ne-au pregătit gama LONCOLOR Ultra MAX.

Cele mai citite articole

10 nuanțe, în tot atâtea pachete conținând 2 tuburi, sunt totodata și o buna alegere pentru buzunarul nostru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/descopera-produsele-gamei-loncolor-ultra-674281/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si