Prima pagină » (P) Descoperă produsele NIDRA pentru îngrijirea pielii!

(P) Descoperă produsele NIDRA pentru îngrijirea pielii!

Autor: admin
0 comentarii

(P) Descoperă produsele NIDRA pentru îngrijirea pielii!

(P) Descoperă produsele NIDRA pentru îngrijirea pielii!

Și, cum orice ritual de înfrumusețare începe cu o curățare temeinică a pielii, ai nevoie de săpunuri și geluri de duș care să elimine toate impuritățile, dar într-un mod delicat, fără a usca pielea.

Recomandarea noastră este să îți începi rutina zilnică de îngrijire folosind produsele Nidra, pe bază de proteine din lapte 100% naturale, care mențin un nivel optim de hidratare.

Dacă pielea ta este foarte uscată după o iarnă lungă și o primăvară rece, încearcă produsele care combină proteinele din lapte cu un al doilea factor nutritiv, uleiul de argan. Poți folosi gelul de duș sau spumantul de baie cu ulei de argan. Pentru o piele sensibilă sunt indicate spumantul de baie și gelul de duș care combină proteinele din lapte cu un ingredient calmant, laptele de migdale.

Pentru că pielea mâinilor a avut cel mai mult de suferit în sezonul rece, gama conține și săpunuri lichide nutritive cu ulei de argan și delicate cu lapte de migdale.

Să nu uităm de zona intimă, care necesită o îngrijire specială. Săpunul lichid intim de la Nidra este testat ginecologic și are un pH ușor acid de 4,5. Astfel contribuie la menținerea echilibrului fiziologic și a florei bacteriene specifice zonei intime. Pentru perioadele delicate din viața unei femei – sarcină, menstruație, lăuzie – Nidra propune săpunul intim cu BIO Aloe și acid lactic. Acesta are un pH de 3,5 și conține extras din cimbru – un antibacterian natural care previne eventualele iritații.

Cele mai citite articole

Fie că ai făcut un duș rapid cu unul din gelurile de duș Nidra, fie că ai făcut o baie lungă și relaxantă cu multă spumă, la sfârșit nu uita să folosești un deodorant blând, care să mențină hidratarea pielii. Ai de ales între deodorante spray sau roll-on cu proteine din lapte și BIO Aloe. Dacă ai o piele sensibilă, care se irită ușor, îți recomandăm variantele deo vapo Nidra fără alcool și săruri de aluminiu.

Produsele le puteți găsi la Auchan și Cora, precum și la distribuitorii regionali ai importatorului ABA RO Oradea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-descopera-produsele-nidra-pentru-ingrijirea-pielii-601704/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si