Prima pagină » (P) FOREO le mulțumește tuturor femeilor pentru generații de înțelepciune, inspirație și susținere printr-un device al viitorului

(P) FOREO le mulțumește tuturor femeilor pentru generații de înțelepciune, inspirație și susținere printr-un device al viitorului

Autor: admin
0 comentarii
(P) FOREO le mulțumește tuturor femeilor pentru generații de înțelepciune, inspirație și susținere printr-un device al viitorului

Dacă răspunsul este da, FOREO, cu o vechime pe piață de șapte ani și a cărui misiune este de a face oamenii să fie mai fericiți și mai tineri, le oferă femeilor din toată lumea oportunitatea să facă acest lucru.  

La FOREO suntem cu toții dornici să îmbunătățim viața clienților noștri, făcându-i mai fericiți și mai tineri. Suntem inspirați de poveștile lor în fiecare zi, iar #PayItForwardWithFOREO este cu adevărat despre a conecta femeile din întreagă lumea și de a ne lasă inspirați de puterea pe care o dovedesc prin poveștile și sfaturile lor. Credem cu tărie faptul că împreună putem schimbă lumea și o putem transformă într-un loc mai bun, iar acest drum poate începe cu un simplu gest de mulțumire.’

#PayItForwardWithFOREO încurajează femeile să se recompenseze pentru ani întregi de înțelepciune, inspirație și suport, calități care au fost transmise din generație în generație, de la femeie – la femeie, încă de la începutul timpurilor – proces care a sculptat chipul frumuseții.

Dacă vrei să participi, tot ce trebuie să faci este să nominalizezi o femeie care are un impact incredibil asupra vieții tale, să ne spui de ce, iar FOREO va avea grijă de restul, oferindu-i un device LUNA mini 2  (în valoare de 579 lei) în semn de mulțumire pentru că transformă lumea într-un loc mai frumos.

Vezi clipul campaniei aici.

Cele mai citite articole

Poate că FOREO este pe piață de doar șapte ani, însă nu doar acești ani au transformat acest brand în ceea ce este astăzi. Fiecare produs din portofoliu spune o poveste. De la primul device LUNA, care și-a găsit inspirația după eșecul pe care l-a avut fondatorul atunci când a oferit un cadou nepotrivit pentru pielea soției sale, până la ISSA, care s-a născut din dorința fondatorului de a avea grijă de dintîi copiilor săi în cel mai bun mod. Fiecare bucată de FOREO pe care o ții cu mâinile tale este rezultatul a ani întregi de înțelepciune a femeilor, care s-a transmis din generație în generație, de la femeile din întreaga lume.

Campania se va desfășura între 1 – 8 Martie 2020 și pentru a participa, urmează următorii pași:

  1. Postează pe feedul tău, Instagram sau Facebook, o fotografie cu tine și femeia pe care o nominalizezi. În descriere spune-ne de ce ai ales-o pe ea. Asigura-te că ne etichetezi @foreo și include hashtag-urile #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual.
  2. Completează formularul aflat aici sau în @foreo Instagram bio și împărtășește-ți povestea. Vrem să știm pe cine nominalizezi și de ce. Totul este despre a celebra femeia care ne inspiră cel mai mult și care este o sursă de fericire și curaj.

#PayItForwardWithFOREO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-foreo-le-multumeste-tuturor-femeilor-pentru-generatii-de-intelepciune-711750/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si