Prima pagină » (P) Gerocossen – șampoane, balsamuri și măști de păr din ingrediente de înaltă calitate

(P) Gerocossen – șampoane, balsamuri și măști de păr din ingrediente de înaltă calitate

Autor: admin
0 comentarii
(P) Gerocossen – șampoane, balsamuri și măști de păr din ingrediente de înaltă calitate

Îngrijirea întregului corp este o dovadă de respect pentru propria persoană și pentru cei din jur, contribuie la întărirea încrederii în propriile forțe și, în acest fel, se reflectă în relații de calitate, fie ele personale sau profesionale.

Podoaba capilară este una dintre părțile corpului care beneficiază de o atenție aparte, iar acest lucru este datorat faptului că este în permanență expusă, fiind mai vulnerabilă în fața factorilor externi negativi. De asemenea, merită atenție sporită deoarece este responsabilă de evidențierea frumuseții faciale și, cu cât este mai sănătoasă și mai frumoasă, cu atât trăsăturile deosebite vor fi conturate mai bine.

În îngrijirea acesteia se utilizează, de regulă, un șampon, un balsam, o mască de păr și, ocazional, produse de styling. În cazuri aparte, în ritual sunt introduse și tratamente sau seruri ce acționează asupra unor probleme specifice.

Gerocossen – produse cosmetice care ajută să ne descoperim frumusețea naturală

Să ne simțim bine în pielea noastră este tot ce contează. Natura ne-a înzestrat atât cu defecte, cât și cu nenumărate calități. Dacă pe primele trebuie să le eliminăm sau, dacă nu se poate face acest lucru, măcar să le estompăm, pe cele din urmă trebuie să facem în așa fel încât să le scoatem în evidență.

Părul, oricât de multe bătăi de cap ne-ar oferi, poate fi ajutat să strălucească de sănătate cu ajutorul unor produse alese corect, care conțin ingrediente naturale. Fiecare produs cosmetic oferit de Gerocossen are la bază un ingredient natural care, grație muncii asidue a cercetătorilor și a tehnologiilor performante utilizate, își păstrează intacte proprietățile și garantează astfel rezultate excelente.

Gerocossen, companie românească de tradiție, s-a concentrat din 1990, când a fost înființată, și până în prezent pe zona de cercetare și dezvoltare de produse care să aducă beneficii reale în viața clienților. Fiecare gamă lansată are propriile caracteristici și recomandări, iar, la bază, un ingredient cheie ales cu cea mai mare grijă.

Cele mai citite articole

În ceea ce privește îngrijirea părului, compania este recunoscută pentru produsele de înaltă calitate din:

  • Gama Keratin+: cuprinde 3 tipuri de șampoane, un balsam de păr și o mască pentru căderea părului, toate produsele având la bază keratina, ingredient ale cărui molecule mici penetrează firul de păr și îi refac structura, în timp ce moleculele mari îl învăluie într-un strat protector, dându-i volum și vitalitate;
  • Gama Capilar+: este formată din mai multe produse destinate îngrijirii părului cu tendință de cădere, ingredientele cheie fiind procapilul (biotonoyl tripeptide-1, apigenin, acid olenolic) și extractul din scoarța arborelui de chinină, ambele cu efect de întărire a rădăcinii firului de păr și de stimulare a creșterii;
  • Gama Natural Care: conține produse dedicate tuturor tipurilor de păr, bazate pe complexe BIO-vegetale din ingrediente precum: ghimbir, rozmarin, eucalipt, quinoa, proteine de mătase, aloe vera, soia, avocado și cocos;
  • Gama Activa Plant: este alcătuită din diverse produse destinate îngrijirii podoabei capilare, de la măști pentru căderea părului, la șampoane antimătreață, toate utilizând ingrediente precum ginseng, urzică, nuc, proteine de grâu, provitamina B5 și minerale;
  • Gama Argan Line: cuprinde atât măști pentru păr uscat, cât și șampoane nutritive care, grație uleiului de argan din Maroc, hidratează, protejează și regenerează podoaba capilară.

În ritualul de îngrijire a părului trebuie să includem doar produse de calitate înaltă!

Alegerea produselor destinate îngrijirii podoabei capilare trebuie făcută cu cea mai mare atenție. Astfel, pe lângă faptul că acestea trebuie să fie sortate în funcție de tipul părului și de problemele specifice ale acestuia, este esențial ca pentru obținerea rezultatelor scontate să se opteze pentru cele care conțin ingrediente naturale.

Spre deosebire de ingredientele chimice, care nu doar că agresează părul, ci cauzează nenumărate neplăceri la nivelul scalpului, cele naturale pătrund mai bine în interiorul firului de păr, oferindu-i mai multă hidratare.

Hrănirea corectă a părului este esențială în ceea ce privește sănătatea lui. Fiind des expus la praf, poluare, vânt și temperaturi extreme, el are nevoie de produse ce conțin ingrediente cu rol nutritiv și protector. De asemenea, pentru menținerea frumuseții sale, este necesar să evităm cât se poate de mult utilizarea aparatelor de styling, iar dacă nu se poate, să-l protejăm cu produse create special pentru a face față acestor agresiuni.

Un păr frumos și sănătos este visul oricărei femei. Cu un ritual bine pus la punct, în care cosmeticele sunt de cea mai bună calitatea, visul poate fi îndeplinit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-gerocossen-sampoane-balsamuri-si-masti-de-par-din-ingrediente-de-inalta-calitate-651356/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si