Prima pagină » (P) Locuri din Turcia în care merită să petreci vacanța din acest an

(P) Locuri din Turcia în care merită să petreci vacanța din acest an

Autor: admin
0 comentarii

(P) Locuri din Turcia în care merită să petreci vacanța din acest an

Turcia reprezintă o destinație de vacanță populară în rândul turiștilor din întreaga lume, datorită bogăției sale culturale și a atracțiilor turistice. Ofertele all inclusive din Turcia sunt avantajoase, iar cele mai bune hoteluri din țară pun la dispoziție pachete atractive pe tot parcursul anului. Iată câteva locații din Turcia în care merită să petreci vacanța din acest an!

Sejur all inclusive în Antalya

Antalya este o regiune localizată în sudul Turciei, fiind una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru sezonul estival, în special în rândul turiștilor interesați de posibilitatea de a se relaxa și odihni în cele mai bune condiții. Cei care vor să aibă parte de o vacanță activă pot opta, de asemenea, pentru această destinație. Antalya include numeroase locuri atractive de vizitat și în afara resorturilor care pun la dispoziție pachete all-inclusive avantajoase.  

Cele mai renumite stațiuni din această regiune sunt Kemer, Belek și Lara. Acestea sunt opțiuni potrivite și pentru familiile cu copii, care vor să petreacă un sejur estival relaxant. Piscinele imense, numeroasele locuri de joacă, plajele cu nisip fin, cele mai atractive parcuri acvatice de distracții și spectacolele desfășurate pe plajă reprezintă elemente care asigură reușita vacanțelor petrecute în aceste stațiuni.

Lara este o stațiune situată la aproximativ 12 km de aeroport, care include cea mai lungă plajă cu nisip din Turcia.

Stațiunea Belek este localizată puțin mai departe de aeroport, la aproximativ 20 km, fiind stațiunea favorită a turiștilor străini datorită plajei sale excelente, a parcurilor și a terenurilor sale de golf, care o transformă într-o stațiune mai verde.

Kemer este o stațiune localizată în cealaltă parte a Antalyei, oferind un peisaj montan spectaculos pentru turiști. Combinația peisajului montan cu cel al mării, cromatica deosebită în care nuanțele de verde se contopesc cu cele de albastru și limpezimea fantastică a apei sunt elementele care atrag atenția. În comparație cu Lara și Belek, stațiunea Kemer include mai puține plaje cu nisip, majoritatea fiind cu pietre.

Vacanță all-inclusive în Bodrum

Cele mai citite articole

Bodrum este un oraș cu o istorie bogată, care atrage numeroși turiști anual, datorită plajelor sale impresionante și a atmosferei sale boeme. Parte a provinciei Mugla, acest oraș este plin de golfuri cu plaje impresionante și diverse posibilități de petrecere a timpului liber.

În plus, acolo vei descoperi resorturi de lux, în cadrul cărora poți alege pachete de vacanță all-inclusive pentru a beneficia de cel mai bun raport preț-servicii oferite. Viața de noapte este activă în orașul supranumit Halikarnas în Antichitate, iar muzeele deschise pentru vizitatori oferă adevărate lecții de istorie.  

Portul Bodrum reprezintă un reper important al acestui oraș, fiind plin de turiști seara. Acolo vei putea admira statuile lui Herodot și a lui Maussolos, fostul guvernator al provinciei Caria. La 10 minute de mers pe jos, vei descoperi Mausoleul din Halikarnas, inclus în lista celor 7 minuni ale Antichității. Acolo vei descoperi un muzeu în aer liber, diverse vestigii expuse și un templu funerar, care reprezintă imaginea simbol a celebrului monument.

În partea estică a portului, vei descoperi Castelul din Bodrum, o cetate medievală care atrage numeroși turiști anual. Acesta găzduiește și Muzeul de Arheologie Submarină, singurul de acest tip din țară și unul dintre cele mai mari din lume. În cadrul Muzeului Maritim pot fi admirate numeroase exponate și documente care atestă istoria orașului.

După zona teraselor la care te vei putea relaxa seara se află portul mai mic din Bodrum. O dată ajuns în acea zonă, nu rata Podul Iubirii, o locație perfectă pentru a face o poză reușită în acest sejur. Acesta conduce către una dintre căile de acces la vapoarele care vă pot conduce într-o aventură în largul mării.

Antalya și Bodrum reprezintă două dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru sezonul estival. În această perioadă, puteți descoperi cele mai avantajoase oferte all-inclusive pentru stațiunile din cele două orașe din Turcia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-locuri-din-turcia-care-merita-sa-petreci-vacanta-din-acest-651666/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!