Prima pagină » (P) Lucruri pe care nu le spune nimeni despre machiaj

(P) Lucruri pe care nu le spune nimeni despre machiaj

Autor: admin
0 comentarii
(P) Lucruri pe care nu le spune nimeni despre machiaj

Sprâncenele sunt responsabile cu încadrarea corespunzătoare a feței pentru a înfrumuseța și scoate în evidență privirea și restul trăsăturilor. Dacă obișnuiți să vă machiați, în acest articol vă vom dezvălui câteva lucruri pe care probabil nu le știați. Sunt informații care vă vor ajuta să nu greșiți în viitor.

De ce instrumente veți avea nevoie

Înainte de a începe să vă machiați sprâncenele, trebuie să aveți la îndemână o pensetă, o pensulă ascuțită și o altă pensulă ca cele folosite pentru a aplica rimelul. Ambele vor fi necesare pentru aplicarea machiajului și pentru finisarea acestuia.

Trebuie să fiți atente la forma feței voastre

Este important să rețineți că, pentru fiecare tip de față, sprâncenele trebuie să aibă o anumită formă. Dacă fața voastră are trăsături unghiulare, optați pentru o formă mai rotunjită. Dimpotrivă, în cazul fețelor rotunde, ideal este să creați un arc bine accentuat pentru a da intensitate privirii.

Concentrați-vă pe cele mai importante puncte

Există trei puncte importante pe frunte pe care trebuie să vă concentrați. Primul este începutul sprâncenelor în apropierea nasului. Pentru a ști unde se află, luați un creion și aliniați începutul frunții cu partea nasului și îndepărtați părul care crește în afara zonei respective. Al doilea punct este zona în care va fi cea mai mare înălțime a arcului. Pentru aceasta, mișcați ușor creionul pentru a-l pune pe diagonală. În cele din urmă, pentru a ști unde trebuie să se termine, plasați creionul pe frunte și mutați-l până la capătul ochiului.

Nu vă dați nciodată sprâncenele cu creion negru

Acest lucru poate da un aspect artificial care într-adevăr nu este foarte plăcut vederii și care va fi foarte vizibil, chiar dacă aveți sprâncene negre. Pentru a evita acest lucru, utilizați un creion maro închis pentru a vă machia.

De unde se începe

Pentru a machia sprâncenele și a nu face greșeli, ideal este să începeți din centru și să continuați pe ambele părți.

Dacă sprâncenele voastre sunt întunecate, deschideți-le

Dacă aveți pielea deschisă și sprâncene foarte întunecate, este posibil să fie necesar să le deschideți cu un ton astfel încât să nu pară prea groase.

Cele mai citite articole

Amestecarea pigmenților este importantă

Utilizați peria rimelului pentru a amesteca pigmenții cu părul sprâncenelor. Periați-le în sus, într-o parte și apoi în jos pentru a obține o culoare complet uniformă, care să arate cât mai natural posibil.

Nu uitați gelul pentru sprâncene

După ce ați terminat machiajul, pieptănați ușor sprâncenele cu gel pentru a preveni ștergerea machiajului. De asemenea, puteți da pensula cu puțin spray și veți obține același efect.

Aplicați corectorul

O modalitate de a vă evidenția sprâncenele este să utilizați un corector cremă. Cu ajutorul unei pensule plate, conturați sprâncenele de sus în jos și apoi amestecați. Acest lucru va crea o linie curată, care va face ca sprâncenele voastre să pară realizate de un profesionist.

Pentru sprâncenele mai naturale, folosiți pudră în loc de creion

Pentru un finisaj mai natural, folosiți fard de ochi de culoare maronie atunci când vă machiați. Utilizați o pensulă unghiulară și aplicați fardul în locurile cele mai vizibile.

Cu aceste sfaturi veți obține cu siguranță rezultate demne de cele mai bune saloane de înfrumusețare dacă veți achiziționa și produse cosmetice originale.

Ele vă sunt puse la dispoziție de Red Velvet, compania care deține magazinul online redvelvet.ro. Aici veți găsi produse cosmetice de la cele mai renumite brand-uri de pe piață. NYX, Sleek, Dermacol, Boysn Berries, Milani, LOreal, Golden Rose, Max Factor, Revlon, fac parte dintre brand-urile de cosmetice pe care le puteți descoperi în acest magazin care își dorește să ofere clienților săi doar cosmetice originale, de cea mai bună calitate.

Așadar, înainte de a pune aceste trucuri în aplicare, vă sfătuim să intrați în magazin și să vă achiziționați tot ceea ce vă trebuie pentru un machiaj reușit: creion &gel pentru sprâncene, pensule, fond de ten, iluminator, primer/bază make-up etc.

Red Velvet vă oferă de toate! Soluția unui machiaj profesionist se află la un click distanță!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-623215/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si