Prima pagină » (P) Manichiură perfectă într-o singură cutie

(P) Manichiură perfectă într-o singură cutie

Autor: admin
0 comentarii
(P) Manichiură perfectă într-o singură cutie

De câte ori nu ai vrut să faci o poză artistică ținând cana de cafea în mână dimineața? Sau paharul de vin de la cina cu fetele? Întregul mise en place era pregătit, lumina cădea cum trebuia, ce mai… erai convinsă că va fi o poză care merită să vadă lumina Insta­gram-ului. Când te-ai uitat însă mai atent, un detaliu îți sabota întreaga operă de artă. Unghiile tale nu arătau tocmai grozav. Încerci din nou, schimbi poziția mâinii, încerci să maschezi problema, dar, orice ai face, tot se încăpățânează să îți strice poza.

Partea bună e însă că specialiștii în beauty vin în ajutorul tău. Poți da uitării unghiile decolorate, aspre și fără formă. Dr. Dana Nail Renewal System este singurul kit de care ai nevoie în materie de îngrijire a unghiilor. Nu va mai trebui să pierzi ore în șir la salon pentru a avea manichiura perfectă, vei putea face asta singură, acasă, în doar zece minute. Sună prea bine ca să fie adevărat? Ei bine, nu. Mulțumită inovațiilor în tehnologie și numeroaselor cercetări științifice, Nu Skin Enterprises îți oferă soluții de înfrumusețare la o calitate superioară.

Setul este conceput de Dr. Dana Stern, medic dermatolog specializat în îngrijirea unghiilor, și cuprinde trei ustensile care te vor ajuta să ai unghiile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna. Nu mai e nevoie să ai un raft întreg de produse pentru îngrijirea unghiilor și nici să dai dovadă de o dibăcie ieșită din comun. În doar trei pași – care nu durează mai mult de zece minute –, manichiura ta va arăta ca atunci când ieși de la salon.

PASUL 1 – PREGĂTIRE CU ACID GLICOLIC

Îndepărtează oja de pe unghii, curăță-le bine și asigură-te că sunt uscate. Răsucește creionul alb și aplică o cantitate mică și uniformă de produs pe unghie. Acesta conține acid glicolic, una dintre cele mai cunoscute variante de exfolianți AHA (alfa hidroxi acizi), care va îmbunătăți aspectul tern, culoarea neuniformă și textura unghiei tale. Nu e nevoie să îl aplici zilnic, fiindcă rezultatele sunt de lungă durată, așa că o utilizare săptămânală este suficientă.

Cele mai citite articole

PASUL 2 – PILA DE ÎNGRIJIRE

Kit-ul este prevăzut cu o pilă împărțită în trei zone, care au fiecare o duritate diferită. Folosește suprafața 01 de două până la cinci ori, până când vei observa o pudră fină. Repe­tă procedeul și cu suprafața 02 și termină cu suprafața 03, însă de data aceasta apăsând mai tare și cu mișcări repetate, pentru a obține luciul de care unghia ta are nevoie.

PASUL 3 – FORMULĂ HIDRATANTĂ

Ultimul pas constă în folosirea creionului argintiu. Acesta conține un ulei – alcătuit din ingrediente naturale precum caise, nucă de cocos, coajă de grepfrut și vitamina E – care îți va îngriji și hidrata unghiile. Folosește-l inclusiv în zona cuticulelor și repetă proce­deul ori de câte ori simți că manichiura ta are nevoie de o reîmprospătare.

Realizarea celor trei trei pași nu îți va lua mai mult de zece minute și nu va mai fi nevoie să apelezi la serviciile unui salon pen­tru a avea o manichiură impecabilă. Unghi­ile tale vor căpăta un aspect sănătos, neted și lucios. Vor fi numai bune de pozat, așa că dă-ți frâu liber creativității și mândrește-te cu o manichiură perfectă, realizată acasă, în doar câteva minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-manichiura-perfecta-intr-o-singura-cutie-658441/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si