Prima pagină » (P) Nou în Târgu Mureș : PRP – Terapia revoluționară de redefinire a frumuseții, abordată de dr. Olga Martin în cadrul clinicii White Lotus

(P) Nou în Târgu Mureș : PRP – Terapia revoluționară de redefinire a frumuseții, abordată de dr. Olga Martin în cadrul clinicii White Lotus

Autor: admin
0 comentarii
(P) Nou în Târgu Mureș : PRP – Terapia revoluționară de redefinire a frumuseții, abordată de dr. Olga Martin în cadrul clinicii White Lotus

Dr. Olga Martin redă femeilor încrederea în sine și capacitatea de a-și redescoperi frumusețea prin intermediul tratamentelor de medicină estetică pe care le aplică în cadrul clinicii White Lotus din Târgu Mureș, clinică dotată la cele mai înalte standarde.

Cu peste 1000 de paciente și peste 2000 de tratamente efectuate anual, profesionalismul la standarde de excelență se regăsește în abordarea deschisă la tehnici inovatoare a Dr. Olga Martin, precum și în aparatura ultramodernă. Printre tratamentele aplicate pacientelor se numără renumita terapie PRP sau Terapia Vampir, extrem de apreciată la nivel mondial, mai ales în rândul vedetelor.

Tehnica PRP, cunoscută sub denumirea de Plasmolifting sau terapia Vampir’ reprezintă un tratament revoluționar de rejuvenare a țesuturilor prin recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sângele propriu al pacientului.

Procedura constă în recoltarea unei cantităţi mici de sânge, care se procesează pentru a obține o plasmă îmbogățită cu trombocite – celule ce conțin factori de creștere si reparare, injectându-se ulterior în zonele în care se dorește o regenerare a țesutului și îmbunătățirea aspectului pielii. Prin acest proces, pielea devine mai hidratată, mai fermă și mai elastică, reducându-se vizibil numărul şi profunzimea ridurilor de expresie şi a petelor pigmentare.

Tratamentul cu PRP este eficient pentru o gamă largă de probleme estetice ale pielii, inclusiv urme ale acneei și cicatrici. Acesta prezintă o serie de beneficii precum: rejuvenarea facială, minimizarea porilor dilatați, diminuarea ridurilor și a liniilor fine, îmbunătățirea aspectului cicatricilor postacneice și reîntinerirea aspectului gâtului, decolteului și mâinilor.

Rezultatele se evidențiază treptat, fiind necesare minim 3 ședințe de tratament la interval de 10 zile sau la interval de 3 săptămâni dacă procedura este combinată cu Dermapen.

Mezoterapia cu vitamine și oxigen hiperbaric- Secretul Madonnei pentru o piele tânără

O altă procedură minim invazivă, prin care se îmbunătățește tonusul și aspectul pielii este reprezentată de mezoterapia cu vitamine și oxigen hiperbaric, cunoscută în întreaga lume ca Tratamentul Madonnei’. Mezoterapia constituie un tratament facial revoluționar destinat prevenirii și tratamentului intensiv al ridurilor. Se folosește cu precădere la nivelul feței, gâtului și mâinilor.

Mezoterapia duce la o hidratare superioară, dar se pot face tratamente specifice (antirid, de albire, de rejuvenare, anti-acneic, etc.), în funcție de necesitățile și de problemele specifice fiecărui ten în parte.

Cele mai citite articole

Procedura constă în injectarea cu ace fine a unui amestec de substanțe, astfel încât să stimuleze procesele fiziologice de reparare și întinerire a pielii. Cu ajutorul unui dispozitiv de ultimă generație numit Concerto, este produs oxigen hiperbaric de înaltă puritate care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe tratează diverse probleme ale tenului, precum: piele îmbătranită prematur, riduri superficiale și profunde, acnee, pete pigmentare, cearcăne, lipsa de elasticitate și de volum.

Clinica White Lotus din orașul Târgu-Mureș reprezintă un concept actual privind tratamentele estetice, într-un cadru primitor, alături de un personal care se evidențiază prin pasiune și implicare în identificarea soluției optime de tratament.

Cu acest prilej, clinica White Lotus vine cu o ofertă prin care, la un abonament de 3 ședințe de PRP, pacientele vor fi răsfățate cu o ședință gratuită cu oxigen hiperbaric.

Procedurile sunt efectuate în deplină siguranță de către Dr. Olga Martin.

Programări la nr. de tel. 0741.271769

Adresa Str. Mărăști nr, 40, Târgu Mureș

Detalii: 650 lei/ ședința față + 200 lei zonă suplimentară (gât/decolteu/mâini).

Unde: Clinica White Lotus, www.whitelotus.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-nou-in-targu-mures-prp-terapia-revolutionara-de-redefinire-a-frumusetii-abordata-de-dr-olga-martin-in-cadrul-clinicii-white-lotus-684451/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si