Prima pagină » (P) Nu Skin lansează o nouă gamă de produse destinate hidratării pielii

(P) Nu Skin lansează o nouă gamă de produse destinate hidratării pielii

Autor: admin
0 comentarii
(P) Nu Skin lansează o nouă gamă de produse destinate hidratării pielii

Corpul tău are nevoie de o îngrijire specială pentru a-și păstra hidratarea și aspectul fin, mai ales după expunerea prelungită la soare. De cele mai multe ori este nevoie să ai grijă de acest aspect din interior, asta însemnând să bei suficiente lichide, însă chiar și așa trebuie să fii atentă la produsele pe care le folosești.

Pielea ta are nevoie de o îngrijire blândă, ceea ce înseamnă că ar trebui să alegi produse care curăță, hrănesc și calmează cu grijă pielea corpului tău. Astfel de produse vei găsi la Nu Skin, Body Smoother, Enhancer Skin Conditioning Gel, NaPCA Moisture Mist, Perennial® Intense Body Moisturizer numârându-se printre cele mai importante. Acestea sunt hidratante, se absorb rapid și te ajută să menții pielea catifelată întreaga zi.

Dacă ești în căutarea unei loțiuni hidratante pentru întregul corp, Body Smoother este alegerea potrivită. Acest produs are o absorbție rapidă și, cu ajutorul NaPCA și glicerinei, previne deshidratarea în timp ce hrănește pielea cu aloe vera, extract de alge și vitamina E. Pentru a avea o piele moale și catifelată, este recomandat să aplici produsul după baie, când pielea este încă umedă. Atenție însă, pentru a avea pielea pe care ți-o dorești este indicat să nu faci niciodată un duș sau o baie fierbinte, deoarece acestea pot extrage uleiurile naturale, protectoare din piele, ducând astfel la uscarea și iritarea acesteia.

Enhancer Skin Conditioning Gel conține pantenol și aloe vera și este perfect pentru calmarea pielii. În plus, ajută la protecția acesteia împotriva pierderii umidității. Produsul poate fi folosit de orice persoană care își dorește o hidratare ușoară, indiferent de tipul de ten. Este recomandat să aplicați produsul din abudență pe gât și pe față, evitând însă zona ochilor.

Cele mai citite articole

NaPCA Moisture Mist este un spray potrivit atât pentru pielea, cât și pentru părul tău. Încărcată cu ingrediente care reţin umiditatea în mod natural, precum NaPCA, acidul hialuronic şi ureea, această formulă menţine pielea revigorată. Pulverizarea răcoroasă, revigorantă este ideală de asemenea pentru corpul și pentru părul tău, așadar acest produs va fi perfect după expunerea la soare.

Perennial® Intense Body Moisturizer este o loțiune de corp intens hidratantă, ce conține extras din bulbul unei flori perene, care s-a dovedit că sporește rezistența celulară și îmbunătățește sistemul natural de apărare al pielii împotriva factorilor de stres din mediu, precum aerul uscat, temperaturile extreme și vântul. Așa că, indiferent de anotimp, cu această loțiune pentru corp fără parfum, te poți bucura de o piele mai moale și mai rezistentă tot timpul anului.

Dacă te întrebai care este diferența între loțiunea de corp Body Smoother și Perennial®, află că deși ambele sunt destinate hidratării pielii, Perennial® este un produs intens hidratant creat pentru a proteja pielea împotriva stresului de mediu care poate duce la uscarea și crăparea pielii, în timp ce Body Smoother este un produs de hidratare excelent pentru păstrarea hidratării pielii cu aspect sănătos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-nu-skin-lanseaza-o-noua-gama-de-produse-destinate-hidratarii-pielii-669137/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!