Prima pagină » (P) Placa de creponat și ondulator pentru bucle afro: noile produse BaByliss!

(P) Placa de creponat și ondulator pentru bucle afro: noile produse BaByliss!

Autor: admin
0 comentarii
(P) Placa de creponat și ondulator pentru bucle afro: noile produse BaByliss!

Aceste coafuri sunt nu doar extrem de diferite, speciale și ieșite din comun, dar oferă și acel sentiment de mister, senzualitate și atracție. Reușesc, prin farmecul lor, să atragă toate privirile, dar și să evidențieze trăsăturile naturale ale feței. 

Cu un trend crescător în această zonă, cei de la BaByliss au decis să își mărească gama de produse și să adauge două beauty gadgeturi ce se bucură deja de o popularitate ridicată: placa de creponat 2165CE și ondulatorul pentru bucle afro C449E.

Ceea ce îți va capta cu siguranță atenția este designul modern, calitativ și bine finisat de care cele două produse dispun. În plus, învelișul ceramic de culoare roz perlat adaugă acea notă feminină pe care o căutăm și apreciem în produsele pe care le folosim și iubim. 

Cum îți creponezi părul cu placa de creponat BaByliss 2165CE

Cu beauty gadgetul potrivit, părul creponat este foarte ușor de realizat și nu necesită o vizită la salon. Tot ce trebuie să faci este să ai părul proaspăt spălat și complet uscat și să alegi temperatura potrivită tipului tău de păr. Este recomandat de către specialiștii BaByliss să faci un test pe o șuviță subțire de dedesubt pentru a descoperi temperatura care ți se potrivește: încearcă mai întâi cea mai joasă treaptă de temperatură, iar dacă rezultatul nu te mulțumește, alege o treapta superioară. Continua astfel până când obții rezultatul dorit. 

Placa de creponat de la BaByliss va transforma acest proces într-o activitate foarte plăcută, deoarece este foarte ușor de folosit și setat. Această minunăție de placă dispune de 10 trepte de temperatură: de la 120°C la 210°C și de un înveliș deosebit realizat din Tourmaline-Ceramic. Ce este special la acest înveliș? Acesta emite ioni negativi pentru a contracara ionii pozitivi ce se regăsesc în părul uscat și degradat. Astfel, până și cel mai rebel fir de păr va fi potolit și stilizat cu ușurință. 

Ioana Dumitrache

Și pentru că nu doar rezultatele impecabile sunt importante, ci și siguranța ta, trebuie să știi că placa de creponat BaByliss 2165CE dispune de un sistem de închidere automată: placa se va închide singură după 72 de minute de utilizare. Asta înseamnă că dacă o uiți conectată la priză, placa se va închide singură. Dacă totuși acest timp trece și dorești să folosești placa de creponat în continuare, apasă pe butonul „I’ și aceasta va funcționa în continuare.

Cele mai citite articole

Datorită plăcilor late de 35mm, chiar și părul lung va fi stilizat cu ușurință. Poți folosi o șuviță mai lată și o poți aranja pe întreaga suprafață a plăcilor ceramice pentru o coafare mai rapidă și în același timp, eficientă. 

Cum realizezi bucle afro definite și rezistente acasă cu ondulatorul pentru bucle afro C449E

Sunt suficiente 5 secunde pentru a realiza o buclă strânsă pentru un look exotic de tip afro cu ajutorul noului beauty gadget de la BaByliss de care suntem tare entuziasmați! Are un design modern și finisaje de calitate, vine la pachet cu o mănușă de protecție și pad termic și se adaptează perfect fiecărui tip de păr.

Noi am numit acest ondulator „bagheta magică’ pe care orice fată ar trebui să o dețină. Îi spunem astfel datorită diametrului de doar 10mm, dar și datorită designului ce ne-a cucerit din prima. 

Larisa Costea

Ondulatorul pentru bucle afro de la BaByliss nu este doar atrăgător ca și design, dar și ca funcții și specificații. Acesta dispune de un înveliș Quartz-Ceramic ce protejează firul de păr împotriva temperaturii ridicate. Mai mult decât atât, oferă părului un aspect strălucitor și o textură mătăsoasă. 

Indiferent de tipul de păr (subțire, gros, degradat sau rebel), cele 6 trepte de temperatură (de la 160°C la 210°C) îți permit să adaptezi ondulatorul de păr nevoilor tale. Așa cum am menționat și în cazul plăcii de creponat, și pentru acest ondulator este recomandat un test pe o șuviță subțire de păr pentru a găsi temperatura ideală. 

BaByliss a încurajat întotdeauna schimbările de look și coafurile îndrăznețe prin fiecare produs lansat, asigurându-se în același timp și că sunt ușor de realizat acasă. Astfel, prin lansarea acestor două produse mult așteptate, placa de creponat 2165CE și ondulatorul pentru bucle afro C449E, BaByliss te invită să adopți un stil modern, curajos și plin de personalitate!

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-placa-de-creponat-si-ondulator-pentru-bucle-afro-noile-produse-babyliss-700496/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si