Prima pagină » (P) PMI lansează o versiune îmbunătățită a IQOS, accelerând tranziția către o lume fără fum

(P) PMI lansează o versiune îmbunătățită a IQOS, accelerând tranziția către o lume fără fum

Autor: admin
0 comentarii

(P) PMI lansează o versiune îmbunătățită a IQOS, accelerând tranziția către o lume fără fum

IQOS a ajutat până acum peste 5 milioane de fumători adulți să renunțe la consumul de țigări și să treacă la alternative fără fum. Noile versiuni satisfac nevoia unei experiențe mai intuitive a tutunului. Scopul este de a încuraja tot mai mulți fumători adulți, care altfel ar continua să fumeze, să treacă la aceste produse, în beneficiul societății și al sănătății publice.

BUCUREȘTI – 23 octombrie 2018 — Philip Morris International Inc. („PMI’) (NYSE: PMI), lider mondial în ce privește inovații și tehnologii fără fum, lansează astăzi o versiune care aduce o reinventare majoră a IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum, ca parte a demersului de a le oferi adulților care fumează din întreaga lume alternative mai bune, bazate pe știință, la care aceștia pot să treacă în totalitate.

Această nouă lansare presupune două produse, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI, care sunt rezultatul a doi ani de dezvoltare și vin ca răspuns la sugestiile utilizatorilor.

  • IQOS 3 are un design și funcționalități îmbunătățite, fiind un dispozitiv mai sofisticat, mai ușor de utilizat și de curățat și cu o autonomie mai mare a bateriei.
  • IQOS 3 MULTI reinventează designul de bază al liniei de produse IQOS, răspunzând uneia dintre cele mai importante solicitări ale utilizatorilor printr-un dispozitiv unic care permite până la 10 experiențe de utilizare fără reîncărcare. Designul său este mai compact, pentru o portabilitate superioară.

Ca toate produsele din gama IQOS, și acestea au la bază cercetare științifică solidă. Programul nostru de cercetare științifică este inspirat de standardele din industria farmaceutică și este aliniat ghidurilor Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA). Cercetările, care includ 10 studii clinice și peste 25 de analize independente ale anumitor elemente din cercetare, sunt în stadiu avansat și indică în mod clar că IQOS este o opțiune mai bună decât țigaretele pentru fumătorii care altfel ar continua să fumeze și are potențialul de a reduce riscurile în comparație cu continuarea fumatului pentru aceia care trec exclusiv la IQOS. În țările în care este comercializat IQOS, între 70 și 90 % dintre utilizatorii acestuia au renunțat la țigări și au adoptat produsul.

Cele mai citite articole

Mirek Zielinski, President Science & Innovation în cadrul PMI, a declarat: „Lansarea IQOS 3 și IQOS 3 MULTI de astăzi reprezintă un pas important în demersul nostru de a face mai ușor pentru fumători să renunțe la țigări și să adopte alternative mai bune. Am luat în considerare opiniile utilizatorilor, iar aceste dispozitive sunt rezultatul a doi ani de dezvoltare, contribuind la misiunea noastră pentru un viitor fără fum. Scopul nostru este ca astfel de îmbunătățiri să fie lansate și mai frecvent în viitor, pentru ca din ce în ce mai mulți fumători să renunțe la țigări, până vom obține cu adevărat o lume fără fum‘.

Noile dispozitive vor fi disponibile la vânzare în magazine începând cu 15 noiembrie 2018 în Japonia, Coreea de Sud, Rusia, Germania, Elveția, Regatul Unit, Italia și Columbia, și la scurt timp după aceea în toate celelalte țări în care este lansat IQOS.

Ambiția noastră este ca până în 2025 cel puțin 40 de milioane de fumători de țigări PMI să treacă la produse fără fum. Pentru a afla mai multe despre modul în care PMI contruiește un viitor fără fum, puteți accesa website-ul companiei: www.pmi.com.

Philip Morris International. Cine suntem

Suntem o companie cu poziție de lider mondial în industria tutunului, dedicată fabricării și comercializării de țigări și alte produse cu nicotină în țări din afara Statelor Unite ale Americii. Ne construim viitorul având la bază produsele fără fum, care reprezintă o alegere mai bună pentru fumători decât continuarea fumatului.  Prin intermediul capabilităților multidisciplinare de dezvoltare a produselor, unităților de producție de ultimă generație și fundamentării științifice, ne propunem să ne asigurăm că produsele noastre fără fum satisfac preferințele consumatorilor și îndeplinesc cerințele legale stricte.  Viziunea noastră este ca aceste produse să înlocuiască în cele din urmă țigările, în beneficiul fumătorilor adulți, al societății, al companiei noastre și al acționarilor noștri. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul PMI și PMIScience .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-pmi-lanseaza-o-versiune-imbunatatita-iqos-liderul-mondial-al-pietei-de-produse-de-tutun-incalzit-pentru-oferi-un-dispozitiv-care-urmareste-nevoile-utilizatorilor-si-accelereaza-tranzitia-ca-627834/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si