Prima pagină » (P) Porti Cizme lungi peste genunchi? Iata 4 sfaturi utile!

(P) Porti Cizme lungi peste genunchi? Iata 4 sfaturi utile!

Autor: admin
0 comentarii

Cizmele lungi sunt considerate a fi un simbol al feminitaţii absolute, al eleganţei şi al senzualităţii. Pe lângă faptul că sunt extrem de confortabile, fiind ideale pentru anotimpul rece, întrucât ofera un plus de caldură, acestea pot fi integrate cu succes in diferite outfituri.

Cu toate că se potrivesc mai multor stiluri vestimentare,  majoritatea femeilor comit greşeli în purtarea şi accesorizarea acestor articole de incălţăminte, ducând întreaga apariţie într-o zonă vulgară.

Iată 4 sfaturi utile despre cum sa porţi CORECT cizmele lungi peste genunchi!

  1. Evită să porţi fuste şi rochii extreme de scurte

Atunci când alegi o pereche de cizme lungi (peste genunchi) ai trebui să ai grijă cu ce alte piese vestimentare le combini, pentru a nu duce întregul outfit într-o zonă vulgară. Fustele şi rochiile extrem de scurte, care lasă la vedere o parte din lungimea picioarelor nu sunt recomandate, întrucât acestea sunt considerate a fi destul de provocatoare, iar purtate în combinaţii cu cizme lungi cu toc accetuează şi mai mult această idee. Din acest motiv, ar trebui să optezi pentru fuste sau rochii de lungime medie sau până la jumătatea gambei, căci îţi vor armoniza întreaga ţinută, vor conferi o alură elegantă şi graţioasă, iar tu te vei simţi mult mai sigură pe tine.

Dacă îţi plăceau cizmele lungi, însă te fereai să le porţi, deoarece nu ştiai cu ce să le combini pentru a nu da greş, urmând acest sfat, poţi să creezi look-uri feminine, ieşite din tipare, dar care să nu cadă într-o extremă nefavorabilă ţie. În plus,  în magazinul online MODLET vei putea descopri o gamă variată de modele pentru cizmele cu toc, dintre care să îţi alegi favoritele.

  1. Ai grijă la texturile şi materialele pe care le porţi

Cizmele lungi, şi mai ales cele cu toc, sunt privite ca o dovadă în plus de femininate şi senzualitate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să acorzi o mai mare atenţie în alegerea texturilor şi materialelor articolele vestimentare cu care alegi sa le porţi. Spre exemplu, o pereche de cizme înalte cu toc din catifea sau piele intoarsă nu se potrivesc nici din punct de vedere stilistic, nici din punct de vedere estetic cu o fustă din piele sau din latex. Mai mult decât atât, aceste combinaţii nu sunt potrivite nici măcar pentru seară, pentru că sunt considerate a fi mult prea indecente, vulgare.

Cele mai citite articole

  1. Nu le purta în combinaţie cu haine mulate, mult prea decoltate sau imprimeuri puternice

Tot din acest motiv, ar trebui să eviţi şi hainele mult prea mulate şi nu ar trebui să laşi la vedere un decolteu generos, mult prea proeminent. Ideal ar fi să creezi o proporţie, un echilibru astfel încât să scoţi în evidenţă eleganţa cizmelor, într-un mod în care să-ţi avantajeze silueta şi să îţi pună în evidenţă personalitatea şi trăsăturile.

Un alt lucru de evitat atunci când porţi astfel de încălţări este opţiunea pentru printurile mult prea puternice sau extravagante. Acestea pot sublinia un look indecent, iar acest lucru nu este unul dezirabil, mai ales atunci cât ai o anumită poziţie socială, caracterizată de eleganţă.

  1. Şi fetele mici de înălţime pot purta cizme peste genunchi. Iată cum!

Dacă până acum admirai fetele înalte ce purtau cizme peste genunchi, gândindu-te că acest tip de încălţăminte nu te avantajează, este momentul să-ţi schimbi această părere, întrucât şi minionele pot purta cu la fel de mult succes aceste cizme, dacă au grijă la modul în care le combină şi accesorizează. Însă, ideal ar fi să încerci o variantă cu toc, pentru a îţi alungi silueta. De asemena, poţi opta pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă pentru a crea un efect vizual de alungire, adăugând câţiva centimetri ca prin minune.

Acestea sunt sfaturile purtării în mod corect a cizmelor lungi, peste genunchi. Tu le-ai adoptat până acum?

Sursa: https://glamour.ro/fashion/p-porti-cizme-lungi-peste-genunchi-iata-4-sfaturi-utile-13493250

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si