Prima pagină » (P) Tommy Hilfiger celebrează colecția sustenabilă TOMMYXLEWIS Primăvară 2020 în cadrul următorului spectacol de modă experiențial

(P) Tommy Hilfiger celebrează colecția sustenabilă TOMMYXLEWIS Primăvară 2020 în cadrul următorului spectacol de modă experiențial

Autor: admin
0 comentarii

(P) Tommy Hilfiger celebrează colecția sustenabilă TOMMYXLEWIS Primăvară 2020 în cadrul următorului spectacol de modă experiențial

Obiectivul de sustenabilitate al colaborării celor doi a avansat în fiecare sezon, peste 75% dintre ținutele din colecția TommyXLewis Primăvară 2020 fiind realizate cu materiale mai durabile și prin parteneriate care reduc impactul negativ în lanțul de aprovizionare. Cea mai recentă colaborare TommyXLewis prezintă bumbac din surse 100% mai sustenabile, inclusiv bumbac organic și materiale reciclate, alternative de piele vegană, denim pre-spălat cu impact scăzut și miDori® bioWick, o amprentă vegetală pe bază de ulei, cu un nivel scăzut de carbon și uscare rapidă.

„Suntem hotărâți să fim unul dintre cele mai mari brand-uri de lifestyle sustenabile din lume, iar acesta este un angajament pe care îl împărtășim cu Lewis”, a spus Tommy Hilfiger. „Din prima zi, Lewis și cu mine am pornit într-o călătorie în care ne-am propus să încorporăm principii inovatoare de producție și materiale durabile în fiecare dintre colaborările noastre. Suntem mândri să realizăm noi repere în fiecare sezon, colecția pentru primăvara 2020 fiind colaborarea noastră cea mai sustenabilă de până acum”.

„A patra colecție colaborativă mă reprezintă cel mai bine – nu numai că surprinde viziunea mea personala a stilului de stradă, dar este fidel și mesajului de sustenabilitate față de care sunt atât de pasionat”, a spus Lewis Hamilton.

„Tommy și cu mine cercetăm continuu noi modalități de a duce viziunea noastră de sustenabilitate cât mai departe, iar Primăvara 2020 este cea mai recentă etapă în aceste realizări. Sunt atât de încântat să lansez prin intermediul platformei TOMMYNOW stilurile durabile pe care le-am creat și să transmit în continuare acest mesaj”.

Pentru primăvara 2020, TOMMYNOW se întoarce la Londra unde va avea loc pe fundalul emblematicei galerii Tate Modern, în timpul Săptămânii modei din Londra. De la momentul lansării sale în septembrie 2016, platforma experiențială TOMMYNOW „See Now, Buy Now” a făcut înconjurul lumii, cu opriri în New York, Paris, Shanghai, Milano și Los Angeles. Alături de cea mai recentă colaborare TommyXLewis, colecția HILFIGER de primăvară 2020 pentru bărbați și femei va avea premiera de asemenea în cadrul evenimentului experiențial TOMMNOW din Londra. Fiind inspirate de spiritul de pionierat din centrul Americii moderne, modelele HILFIGER COLLECTION Primăvară 2020 reprezintă întâlnirea dintre stilul country și rock-and-roll cu stilul East Coast, ducând fanii într-o călătorie cu peisaje americane iconice.

Cele mai citite articole

Având la bază conceptul Tommy Hilfiger „See Now, Buy Now”, toate ținutele de podium pentru Primăvară 2020 vor fi disponibile printr-un ecosistem de canale de cumpărare imediată în peste 70 de țări, incluzând magazinele TOMMY HILFIGER.

Viziunea lui Tommy Hilfiger este aceea de a crea o modă ce deschide mintea și transcende șabloanele. Ca parte a acestei călătorii, strategia de sustenabilitate a afacerii acoperă ținte de la integrarea circularității în proiectele sale și procurarea întregii cantități de bumbac din surse mai sustenabile, până la fabricarea a 50% din produsele sale din denim folosind procese de finisare cu impact redus, până în 2020 și luarea unui rol activ în administrarea apei. În 2018, realizările cheie au inclus procurarea a 70% din volumul global de bumbac utilizat de companie din surse mai sustenabile. De asemenea, Tommy Hilfiger s-a asociat cu WWF pentru a instrui lucrătorii la 17 parcuri industriale din bazinul râului Taihu din China pentru gestionarea riscurilor privind apa.

Mai multe informații despre viziunea lui Tommy Hilfiger privind sustenabilitatea puteți găsi aici: https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, #TommyXLewis, dar și @TommyHilfiger și @LewisHamilton.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-tommy-hilfiger-celebreaza-colectia-sustenabila-tommyxlewis-primavara-2020-in-cadrul-urmatorului-spectacol-de-moda-experiential-697273/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si