Prima pagină » (P) Top 5 surprize pe care iubitul tău (nu) se așteaptă să i le faci!

(P) Top 5 surprize pe care iubitul tău (nu) se așteaptă să i le faci!

Autor: admin
0 comentarii

(P) Top 5 surprize pe care iubitul tău (nu) se așteaptă să i le faci!

O relație trebuie construită în timp cu multă dragoste, dar și cu multă atenție din partea celor doi parteneri. Adesea, zilele speciale sunt motive în plus pentru a ne demonstra dragostea într-o relație. Un cadou mic este o modalitate cât se poate de eficientă pentru a-i arăta celuilalt cât de mult prețuiești relația voastră și cât de însemnat este pentru tine.

Câteva secrete pentru alegerea cadoului perfect

O cină romantică sau pur și simplu un cadou frumos împachetat, alături de câteva cuvinte frumoase reprezintă o cale sigură de a-i arăta iubitului tău dragostea pe care i-o porți. Și pentru a „nimeri’ cadoul cu care să îl impresionezi la maximum ar fi bine să urmezi câțiva pași.

Mai înainte de toate gândește-te la orice i-ar face plăcere să primească și i s-ar potrivi. Un cadou personalizat pentru iubit poate fi o soluție cât se poate de frumoasă și neașteptată. Ocazia este un alt lucru care trebuie să te inspire. Pentru ziua lui de naștere poți alege accesorii și bijuterii, iar pentru aniversarea vostră poți opta pentru cadouri pentru cupluri, cum ar fi seturi de căni sau rame foto cu pozele voastre.

Preferințele iubitului tău sunt și ele de luat în considerare. Discuțiile cu prietenul său cel mai bun te vor putea ajuta mai ales dacă nu ai prea multe idei sau dacă relația voastră este la început de drum.

Și pentru a-ți ușura deciziile, alege aici un cadou pentru iubit:

  1. Tricoul „Sorry girls, i`m taken’ este ideal pentru aniversarea unui moment din relația voastră sau pentru Ziua Îndrăgostiților. Este confecționat din bumbac de bună calitate, iar mesajul este cât se poate de amuzant.

  1. Organizatorul de gadget-uri pentru călătorie este ideal atunci când plănuiți o vacanță în doi. Dacă abia aștepți să pleci în călătorie, ai putea alege aici un cadou pentru iubit, cu ajutorul căruia să poți depozita gadgeturile mult mai bine pentru deplasare. Are numeroase variante de depozitare și astfel totul este mult mai bine organizat și mai ușor de găsit.

Cele mai citite articole

  1. Tastatura Laser Powerbank este ideală pentru a-i fi oferită iubitului tău atunci când este mereu pe grabă și task-urile de la serviciu sunt numeroase. Pentru orice bărbat aceasta este o soluție IT foarte cool ce merită încercată, părând desprinsă dintr-un film science fiction. În plus, beneficiază și de funcția powerbank, așa că își va putea încărca orice device de oriunde.

  1. Mașina RC Gravitația este perfectă pentru orice bărbat, mai mult ca sigur. Se spune că bărbații sunt copii întreaga viață, așa că o astfel de mașinuță ce poate merge pe pereți, tavan, ferestre și reușește să sfideze legile fizicii atrage curiozitatea oricui. Alege un cadou pentru iubit cât se poate de inspirat !

  1. Ceasul Kenzo Black reprezintă un cadou inspirat pentru un eveniment deosebit, precum ar fi ziua de naștere a iubitului. Are un design elegant, fiind un produs care se potrivește unei persoane rafinate. Ceasul beneficiază de afișaj analogic și mecanism Quartz, fiind un produs de bună calitate.

Bărbaților le plac cadourile și micile surprize, așa că iubitul tău va aprecia cu siguranță gestul tău!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-top-5-surprize-pe-care-iubitul-tau-nu-se-asteapta-sa-le-faci-638151/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si