Prima pagină » (P) Un Nou An, O Nouă Tu

(P) Un Nou An, O Nouă Tu

Autor: admin
0 comentarii

(P) Un Nou An, O Nouă Tu

O combinație între tradiție și modernitate, noile creații ultra-moderne Puritate Pandora profilează proporții perfecte și o interpretare elegantă a minimalismului. Aducând cu ele un sentiment de armonie atemporală, formele simetrice ale sferelor metalice de pe inele, coliere, cercei, brățări și talismane creează un stil de poveste pentru anul 2020 și nu numai.

Găsește piesele care îți redau pasiunile și evidențiază-le pe Pandantivul Pandora O. Pandantivul nostru cu bilă tip pavé îți aduce strălucire în stilul noului an.

Cele mai citite articole

Exprimă-te cu noul Inel mărgelat cu benzi pavé. Realizat din argint 925 și zirconiu cubic tip pavé, acesta creează iluzia a patru inele separate.

Cerceii cu cercuri mărgelate și șurub sunt un memento pentru a străluci în fiecare zi. Perechea inovatoare îți va eleva instant look-ul.
Joacă-te cu piesele care reflectă cine ești și în ceea ce crezi. Transmite ceva despre tine cu stălucirea Pandora Shine, amestecul unic de metale placat cu aur de 18k.

Arată o altă parte a stilului tău cu Talismanul filigranat cu mărgele, creat din argint 925 sau din Pandora Rose, amestecul unic de metale placat cu aur roz de 14k. #SomethingAboutYou

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-un-nou-an-o-noua-tu-697268/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si