Prima pagină » Prima fotografie din ultimul sezon „Game of Thrones” a fost dezvăluită

Prima fotografie din ultimul sezon „Game of Thrones” a fost dezvăluită

Autor: admin
0 comentarii

Prima fotografie din ultimul sezon „Game of Thrones” a fost dezvăluită

Entertainment Weekly au ales pentru coperta revistei o fotografie din ultimul sezon „Game of Thrones”, care îi înfățișează pe Jon Snow (Kit Harington) și Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) îmbrățișați, iar după imaginea din spatele lor ne putem da seama că iarna este mai prezentă ca oricând.

Aceasta este prima fotografie oficială din ultimul sezon al serialului și a fost făcută în Irlanda de Nord, potrivit EW. Jon apare îmbrăcat așa cum ne-a obișnuit, în piele și blană neagră, iar Dany arată spectaculos într-o haină de blană albă, am putea spune că este chiar stylish.

Cel de-al optulea sezon din „Game of Thrones” apare în 2019 și va avea doar șase episoade. Întreaga echipă ne-a asigurat însă că ceea ce se pregătește ne va depăși așteptările. „Scenele care durau doar o zi în urmă cu cinci ani, acum durează cinci zile. Vor ca totul să fie perfect, vor să filmeze totul în mai multe variante astfel încât să aibă de unde alege”, le-a spus Kit celor de la EW.

Cele mai citite articole

„Testele camerelor durează mai mult, costumele sunt puțin mai bune, părul și machiajul sunt puțin mai evidente, fiecare alegere, fiecare conversație, fiecare atitudine, are acea convingere de „asta este”. Totul se simte mult mai intens”, a continuat Emilia.

Ultima dată când i-am văzut pe Jon și Dany, cei doi erau în ipostaze romantice pe barca ce îi ducea spre Winterfell, în timp ce aflam că Jon este moștenitorul tronului și nepotul lui Dany. Suntem foarte curioși să vedem continuarea poveștii.

Citește și:
Ce actriță va avea un rol important în prequel-ul „Game of Thrones’

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/prima-fotografie-din-ultimul-sezon-game-thrones-fost-dezvaluita-630432/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si