Prima pagină » Promovarea pe Facebook, primul pas spre succesul in online

Promovarea pe Facebook, primul pas spre succesul in online

Autor: admin
0 comentarii

Promovarea in mediul online incepe cu publicitatea pe retelele de socializare. De ce? Pentru ca pe retelele de socializare ai toate tipurile de public, ai si clientii tai, si potentiali clienti, dar si oameni care poate aud prima data despre brandul tau.

Promovarea online se centreaza de multe ori in jurul retelelor de socializare pentru ca e mai simplu de facut, rezultatele sunt cuantificabile, poti avea o campanie de promovare pe Facebook fara sa cheltuiesti foarte mult, cu rezultate maxime pe termen scurt.

Care ar fi motivele pentru care promovarea pe Facebook este de dorit pentru orice tip de firma sau afacere care doreste sa se dezvolte in online?

Pe Facebook ai o audienta uriasa la care ajungi usor, ai peste 1.49 de miliarde de membri activi, toata lumea are deja conturi si interactioneaza zilnic, anual sunt date 22 de miliarde de click-uri pe paginile Facebook.

Audienta eterogena si foarte bine structurata de pe Facebook poate fi folosita pentru a gasi in cel mai scurt timp publicut tinta, targetarea e infinit mai usoara pe Facebook de vreme ce ai si instrumente online utile date de compania americana.

Reclamele pe Facebook sunt mai ieftine decat cele pe alte canale de marketing traditionale, o campanie de promovare pe Facebook poate avea un buget foarte usor de gestionat si e mult mai simplu sa iti dai seama daca merge bine sau nu.

Cele mai citite articole

Locurile in care apar reclamele pe Facebook sunt diferite, poti experimenta si poti vedea care ti se potrivesc cel mai bine, ai platforme de gestionare a lor si poti planifica o campanie de promovare din cateva click-uri.

Revenind la targetarea publicului tinta, aceasta este deosebit de precisa. Pot fi folosite diverse criterii, de la comportament, interese, demografie, conexiuni, varsta, limba vorbita, stiuta, localizari.

Nu mai trebuie sa pierzi timpul cu targetarea, ea e aproape automata, trebuie doar sa fii atent la ce criterii doresti sa iei in considerare. Si ca sa obtii rezultate si mai bune din promovarea pe retele de socializare trebuie sa te gandesti si la remarketingul pe Facebook, bazat pe audienta de acolo. Asa atragi mai multi clienti care au interactionat deja cu brandul tau si ai conversii mai bune pe viitor.

Facebook e bun pentru promovare online si pentru ca te ajuta sa poti gasi rapid lead-uri mai bune. Poti sa iti creezi audiente asemanatoare cu cele principale si sa ajungi la oameni care ar fi interesati de serviciile si de produsele tale. In doar cateva minute ai liste noi cu potentiali clienti si stii cum sa te adresezi lor pentru a avea un castig mai bun la final de luna.

De promovarea online pe Facebook se poate ocupa si Lemon Ice Agency, o agentie de publicitate online cu experienta si o echipa de specialisti in promovare.

Serviciile Lemon Ice Agency sunt de calitate, ai mereu rapoarte si strategii special dezvoltate pentru Facebook, te poti baza pe ei pentru a ajunge mai rapid la publicul tinta si pentru a promova eficient produse sau servicii pe retelele de socializare.

Fiecare detaliu al campaniilor de promovare pe Facebook va fi studiat si vor fi aplicate strategii si tehnici moderne pentru o publicitate online de calitate si cu impactul dorit pe termen lung.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si