Prima pagină » Richard Gere și soția sa primesc binecuvântarea lui Dalai Lama pentru sarcină

Richard Gere și soția sa primesc binecuvântarea lui Dalai Lama pentru sarcină

Autor: admin
0 comentarii

Richard Gere și soția sa primesc binecuvântarea lui Dalai Lama pentru sarcină

Richard Gere și soția sa, Alejandra Gere, așteaptă, oficial, primul copil împreună și au primit o binecuvântare specială de la nimeni altul decât marele Dalai Lama.

În vârstă de 69 de ani, actorul s-a căsătorit cu publicista și activista de origine spaniolă, în aprilie. Deja în august s-au lansat primele zvonuri cum că ea ar fi gravidă.

Alejandra a postat pe Instagram duminică o fotografie cu ea și Richard Gere întâlnindu-l pe Dalai Lama, care își pune mâna pe burta ei și o ține cu cealaltă pe ea de mână. Cei doi s-au întâlnit în orașul Rotterdam din Olanda.

Cele mai citite articole

„Un moment special de acum câteva minute… Primind binecuvântare pentru prețiosul ce va veni..” a scris ea. „Nu puteam să anunțăm asta înainte să spunem lui Dalai Lama.” Apoi a tradus același mesaj și în spaniolă.

Acesta e al doilea copil, atât pentru Richard Gere, dar și pentru Alejandra. Richard este un budist practicant, care l-a mai întâlnit pe Dalai Lama. Actorul mai are un fiu de 18 ani, pe nume Homer, dintr-o căsnicie anterioară. Soția sa, care e a treia, are și ea un fiu de cinci ani, Albert, tot dintr-o căsnicie anterioară.

Foto: Instagram

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care căsătoria lui Cindy Crawford și Richard Gere a eșuat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/people/richard-gere-si-sotia-sa-primesc-binecuvantarea-lui-dalai-lama-pentru-sarcina-620581/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si