Prima pagină » San Patrick 2019 – rochii de seara elegante, care iti vor depasi toate asteptarile

San Patrick 2019 – rochii de seara elegante, care iti vor depasi toate asteptarile

Autor: admin
0 comentarii

Fiecare eveniment, fie că vorbim de o gală sau de o nuntă, are propriile exigențe în materie de ținute vestimentare. De regulă, factorii care le generează sunt locația și numărul de invitați – cu cât locul unde se va desfășura evenimentul va fi mai exclusivist, iar participanții vor fi mai numeroși, cu atât pretențiile vor crește mai mult.

Găsirea unor modele de rochii de seară deosebite se poate dovedi astfel destul de complicată, mai ales în cazul în care lipsesc informațiile cu privire la specificul importantei ocazii. În acest caz, trebuie să se mizeze pe simplitate, eleganță și calitate, atribute absolut necesare oricărei rochii.

Vera Sposa – rochii de seară exclusiviste, selectate cu cea mai mare grijă

În cazul în care ești invitată la un eveniment important și cauți magazine de rochii de seară în București, simplifică procesul de selecție prin trierea acestora în funcție de atributele de mai sus. De asemenea, orientează-te către modele de rochii de seară create din materiale ușoare și delicate, care să-ți asigure atât un aspect desăvârșit, cât și confortul absolut necesar.

Vera Sposa a selectat pentru tine impresionante modele de rochii de ocazie, ce poartă semnătura renumitei case de modă Pronovias Group. Colecția San Patrick 2019 se remarcă prin rochii splendide, ale căror croiuri și detalii prețioase îți vor accentua frumusețea formelor feminine și îți vor asigura apariții de neuitat.

5 modele de rochii de ocazie elegante din colecția San Patrick 2019

Orice magazin de rochii de seară pune la dispoziție un număr variat de modele, de lungimi, stiluri și culori diferite. Acest lucru se poate dovedi o provocare pentru tine, găsirea modelului potrivit devenind astfel epuizantă.

Pentru a te ajuta să descoperi ușor rochia ideală, Vera Sposa a ales să îți prezinte câteva modele care nu doar că vor evidenția feminitatea siluetei tale, ci vor primi, grație aspectului rafinat, nenumărate laude și priviri admirative.

Iată 5 modele de rochii de seară lungi și elegante din colecția San Patrick 2019 care îți vor depăși așteptările:

Rochia de seară model 8388

Cele mai citite articole

Acest model plasează eleganța mai presus de toate. Designul sofisticat, clar bazat pe efectul deux-pièces, contribuie la conturarea unei siluete romantice: fusta fluidă din tul moale este extrem de ușoară, iar corsetul din crep și dantelă Chantilly, cu efect de jachetă, contribuie la crearea unui look prețios și feminin.

Rochia de seară model 8340

Alegerea acestei rochii de seară elegante nu are cum să dea greș. Potrivit evenimentelor pretențioase (o gală, o nuntă sau o petrecere somptuoasă de tip cocktail), modelul combină splendid fusta stil sirenă cu corsetul din dantelă ce evidențiază delicat zona bustului.

Rochia de seară model 8365

Modelul 8365 din colecția San Patrick 2019 este destinat femeilor încrezătoare în propriile puteri, exigente și rafinate. Spectaculos și extrem de flatant, acesta se remarcă prin decolteul în formă de inimă, prin strălucirea materialului ce conturează senzual formele feminine și prin bretelele care cad diafan pe umeri, evidențiindu-le frumusețea.

Rochia de seară model 8313

Perfect pentru femeia puternică, care știe mereu ce vrea, acest model accentuează senzualitatea formelor feminine, asigurând totodată confortul absolut necesar în cadrul unui eveniment precum o nuntă sau o gală. Aplicațiile florale, alături de fusta Georgette ușor evazată și nuanța curajoasă de roșu fac ca această rochie de ocazie să asigure o apariție unică, de netrecut cu vederea.

Rochia de seară model 8308

Ideală pentru o nuntă relaxată, această rochie de seară lungă tip prințesă cucerește prin decolteul și spatele în V, prin armonia dintre broderia cu perle și șifonul plisat, precum și prin nuanța clasică și feminină de roz, ce îi conferă un farmec aparte.

Alegerea unei rochii de seară elegante și feminine nu trebuie să fie o provocare, ci o experiență plăcută. În cazul în care procesul de selecție se dovedește a fi mult prea dificil, poți lua legătura cu specialiștii Vera Sposa – care îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie și te vor îndrepta către modelele de rochii de seară potrivite siluetei și personalității tale. De asemenea, îți poți programa o vizită în showroom-ul din București unde poți descoperi splendidele modele semnate San Patrick (și, desigur, pe cel care te va face să radiezi de fericire).

Sursa: https://www.ele.ro/fashion/rochii-elegante/san-patrick-2019-rochii-de-seara-elegante-care-iti-vor-depasi-toate-asteptarile-61916

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!