Prima pagină » Se deschide primul boutique Maison Christian Dior din România

Se deschide primul boutique Maison Christian Dior din România

Autor: admin
0 comentarii
Se deschide primul boutique Maison Christian Dior din România

La această destinaţie de prestigiu se află un boutique proiectat atent, până în cele mai mici detalii, pentru a găzdui un nou univers Dior, dedicat în întregime pasiunii pentru parfumuri, unui lifestyle olfactiv şi pentru „art of gifting’ Dior. Spaţiul luminos, conceput pentru plăcere, generozitate şi experienţe senzoriale, este o invitaţie extraordinară de a descoperi o amplă colecţie de parfumuri, lumânări şi săpunuri, precum şi eşarfe – accesoriile couture. Nenumăratele creaţii, realizate la cele mai înalte standarde şi orchestrate de François Demachy, parfumierul-creator Dior, celebrează acel „art de vivre’ francez atât de contemporan.

Pasiunea pentru parfumuri a marcat dintotdeauna istoria casei Dior. Înarmată cu această moştenire, „Maison Christian Dior’ a fost creată pentru a ne putea împărtăşi dragostea pentru parfumuri şi a celebra stilul de viaţă hedonist, epicurian, la care ţinea atât de mult Christian Dior.

Pe lângă atmosfera pariziană elegantă, „Maison Christian Dior’ oferă o fereastră spre Grasse, cu ajutorul unui ecran cu imagini cu Château de la Colle Noire şi câmpurile pline cu flori care, odată recoltate, conferă strălucire parfumurilor Dior.

În colecţia generoasă, compusă din 22 de parfumuri, parfumurile clasice se îmbină cu noile apariţii. Flacoanele emblematice se perindă prin spaţiul luminos, într-o paletă veselă de culori. Ambre Nuit şi Cologne Royal stau lângă Thé Cachemire, cel cu note blânde de mosc, lângă fermecătorul floral Sakura sau splendidul Jasmin des Anges – o adevărată odă închinată iasomiei din Grasse. „Mitzah’ este numele eşarfelor din mătase, un accesoriu couture original, care se poartă la gât sau la încheietura mâinii, şi care se parfumează pentru a păstra un parfum lejer şi elegant.

Cele mai citite articole

Pentru cei care doresc să prelungească plăcerea parfumându-şi casele, François Demachy a creat, păstrând acelaşi standard exigent, o serie elegantă de lumânari şi săpunuri. Aceasta reprezintă semnătura unui stil de viaţă sofisticat şi modern care creează exact atmosfera ideală.

La „Maison Christian Dior’, totul este gândit pentru a fi simţit şi experimentat, îndrăgit şi împărtăşit. Dragostea neaşteptată, la prima vedere, se transformă sub ochii privitorului într-un cadou superb plasat într-o cutie personalizată, decorată cu un şnur colorat şi desăvârşită cu iniţialele de pe sigiliul din ceară al casei Christian Dior. Iar pentru cei care îşi doresc să găsească spiritul Maison mai aproape de casă, universul „Maison Christian Dior’ este disponibil şi pe dior.com.

Maison Christian Dior este declaraţia de dragoste a casei Dior pentru parfumuri – şi a dumneavoastră deopotrivă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/se-deschide-primul-boutique-maison-christian-dior-627825/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!