Prima pagină » Sean Bean dezvăluie numele singurului membru al familiei Stark care supraviețuiește la sfârșitul „Game of Thrones”

Sean Bean dezvăluie numele singurului membru al familiei Stark care supraviețuiește la sfârșitul „Game of Thrones”

Autor: admin
0 comentarii

Sean Bean dezvăluie numele singurului membru al familiei Stark care supraviețuiește la sfârșitul „Game of Thrones”

Amintirea morții personajului Ned Stark, interpretat de Sean Bean în „Game of Thrones”, rămâne vie în memoria fanilor, iar odată cu sezonul final al serialului, doar câțiva dintre descendenții lui Ned sunt în viață, șansele ca nu toți să supraviețuiască fiind destul de mari.

Într-un interviu cu Mashable, Bean a prezis care dintre copiii lui Ned va rămâne în viață și va conduce toate cele Șapte Regate. „Arya va rezista – probabil că ea va sta pe tron”.

Până acum, copiii din familia Stark încă în viață sunt Sansa, Arya, Bran și Jon Snow, dar așa cum am aflat din sezonul trecut, Jon nu este fiul biologic al lui Ned, ci copilul Lyannei Stark și al lui Rhaegar Targaryen. Oricum, Sean pariază pe cea mai tânără membră a familiei, Arya, că va rămâne ultima în viață și mai mult decât atât, va ocupa tronul.

Cele mai citite articole

Chiar dacă Jon Snow și Daenerys Targaryen și-au unit recent forțele, Arya este o predicție destul de bună dacă ne gândim la ultimul membru al familiei Stark ce rămâne în picioare. Să nu uităm că este un asasin și își poate schimba fețele în orice moment – încă are câțiva inamici pe lista sa de crime, inclusiv Cersei Lannister. Însă, din moment ce nimic nu e sigur în „Game of Thrones”, ne putem aștepta la orice întorsătură de situație.

Citește și:
Prima fotografie din ultimul sezon „Game of Thrones’ a fost dezvăluită

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/sean-bean-dezvaluie-numele-singurului-membru-al-familiei-stark-care-supravietuieste-la-sfarsitul-game-thrones-631252/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si