Prima pagină » Semne subtile care arată că tu și partenerul tău vă prefaceți că sunteți fericiți împreună

Semne subtile care arată că tu și partenerul tău vă prefaceți că sunteți fericiți împreună

Autor: admin
0 comentarii

Semne subtile care arată că tu și partenerul tău vă prefaceți că sunteți fericiți împreună

Unii oameni aleg să rămână în relații în care nu sunt fericiți dintr-un număr mare de motive. Partea cea mai grea a unei relații o constituie faptul că unii oameni au senzația că totul este bine dacă ei nu fac neapărat ceva rău. Ar trebui să existe mereu motive noi pentru a investi în partenerul tău, iar o relație ce se dezvoltă te va face mai fericită.

Dacă asta nu se întâmplă, vei rămâne blocată într-o relație în care te prefaci fericită, iar experții spun că va urma să faci următoarele lucruri în relația ta.

1.Postezi pe social media despre cât de frumoasă este relația ta

Nu este nimic greșit în folosirea tagurilor de tipul #RelationshipGoals. Dar experții în relații ne spun că trebuie să fim atenți dacă nu cumva încercăm să ne convingem pe noi înșine că suntem fericiți în relațiile noastre prin faptul că postăm lucruri pe social media. Un studiu recent de la Universitatea Northwestern a descoperit că cei care postează des pe social media lucruri legate de relația lor sunt de fapt nesiguri. Dacă ai probleme în relația ta se poate să începi să cauți validare din exterior, validare ce vine sub forma like-urilor.

2.Vă certați constant din cauza unor lucruri minore

Tu și partenerul tău puteți avea certuri mari mereu. Dar atunci când vă certați din cauza unor probleme ce par minore, precum faptul că unul dintre voi a întârziat sau a uitat să ducă gunoiul, este posibil să vă prefaceți doar că sunteți fericiți. Deși aceste certuri nu sunt genul care pot pune capăt unei relații, acestea creează blocaje ale intimității. Atunci când vă certați din cauza unor lucruri neimportante, faceți doar să vă îndepărtați unul de celălalt.

3.Ești de acord cu tot ce zice partenerul doar ca să nu pornești o discuție

Dacă un partener începe să fie de acord cu tot ce spune celălalt, acesta nu este un semn bun. Conform experților, comportamentul se datorează faptului că partenerii încetează să își mai exprime nevoile și lucrurile care îi deranjează. Atunci când pasiunea dispare dintr-o relație, dispar și celelalte lucruri odată cu ea.

4.Uitați de aniversări

Zilele de naștere, aniversările și sărbătorile merită amintite și celebrate. Dacă nu mai ai dorința de a le sărbători cu partenerul sau dacă acesta uită de ele, poate că relația ta nu este atât de fericită pe cât încerci să o portretizezi. Amintirea aniversărilor sau a zilei de naștere a partenerului este un semn că încă vă pasă unul de altul. Dacă partenerul nu vede sensul în sărbătorirea acesora așa cum o făcea înainte, este timpul să te întrebi ce vă doriți voi mai exact.

Cele mai citite articole

5.Trăiești prin prisma experiențelor prietenelor care nu au un partener

Atunci când nu te bucuri de relația ta, te vei trezi că nu ratezi nicio ocazie în care să auzi povești ale prietenelor tale singure în legătură cu experiențele lor de dating, deoarece o parte din tine încă are dorința libertății de explorare. Chiar dacă nu vrei să o admiți, ești geloasă pe unele dintre experiențele acestora. Poveștile și aventurile prietenelor tale îți pot oferi scăparea de realitate, de care ai nevoie în relația ta.

6.Îți compari relația cu a altora

Atunci când ești în mod secret nefericită în relația ta, vei realiza că îți compari relația cu relațiile celor din jur. Conform experților, vei începe să te gândești ce vrei de fapt într-o relație, și vei realiza că partenerul nu se potrivește descrierii. Atunci când un prieten îți va povesti ceva în legătură cu relația sa, te va întrista faptul că tu și partenerul tău nu mai aveți aceeași pasiune și conexiune. Tristețea aceasta nu provine din gelozie, ci din faptul că realizezi că relația ta nu este potrivită.

7. Nu te grăbi

O relație care se dezvoltă prea rapid ar trebui să ridice câteva semne de întrebare. Nu trebuie să grăbești nimic. Dacă simți nevoia să sari de un lucru major la altul, poate că ar trebui să te oprești și să te întrebi de ce faci asta. Dacă chiar plănuiți să rămâneți împreună pentru totdeauna, de ce să te grăbești? Atunci când iei prea multe decizii majore în primele luni ale relației, precum mutatul împreună sau logodna, poți dăuna relației.

Atunci când iubești pe cineva, este ușor să te prefaci că lucrurile merg bine chiar și atunci când acest lucru nu este adevărat. Atât tu, cât și partenerul tău meritați să fiți fericiți. Atunci când îți dai seama că este vorba doar despre o prefăcătorie, trebuie să discuți asta cu partenerul. Dacă relația voastră este condamnată, atunci ar trebui să nu mai încercați să o faceți să meargă. Este bine să aduci sugestii cu privire la modul în care puteți să reaprindeți scânteia. Gândește-te ce trebuie îmbunătățit. Dacă și partenerul tău dorește asta, veți putea face schimbările necesare pentru a avea o relație fericită.

Citește și:
7 lucruri pe care le face un partener loial atunci când treceți printr-o perioadă dificilă

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram.com/josephineskriver

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/semne-subtile-care-arata-ca-tu-si-partenerul-tau-va-prefaceti-ca-sunteti-fericiti-impreuna-632820/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si