Prima pagină » Semnele care îți arată că el nu va fi un partener potrivit

Semnele care îți arată că el nu va fi un partener potrivit

Autor: admin
0 comentarii

Semnele care îți arată că el nu va fi un partener potrivit

Probabil inițial te-ai gândit să negi și să spui că tu ți-ai dat seama mereu de caracterul unei persoane, însă trebuie să recunoști că ai avut sau poate ai în continuare momente în care cu greu îți dai seama că tipul pe care îl placi nu va fi partenerul perfect pentru tine.

Este destul de dificil să îți dai seama că noul tău iubit este întocmai ce ai tu nevoie. Este carismatic și vrea să se implice în diferite activități alături de tine? Sau face planuri doar în funcție de timpul de care dispune el? Dacă ești la începutul unei relații, iubitul tău ar putea părea perfect, însă trebuie să fii atentă dacă nu cumva anumite caracteristici ale acestuia indică faptul că el va fi un partener teribil mai târziu, iar relația voastră va fi una sortită eșecului.

Cum îți poți da seama că merită să investești timp și sentimente pentru noul tău iubit? Deși nu există un secret sau formule magice, aceste semne te-ar putea ajuta să îți dai seama dacă el chiar este genul de bărbat pe care ți-l dorești.

Petrece foarte mult timp singur

Dacă iubitul tău nu are o problemă în a petrece foarte mult timp singur, acest lucru făcându-i plăcere, este un semn că el este independent și destul de sigur pe mine. Totodată, ar putea însemna că el are anumite obiceiuri și face lucrurile într-un anumit fel pe care nu îl poți schimba. De ce ar fi asta o problemă? Ei bine, dacă pare genul de tip care știe deja tot ce își dorește în viață, s-ar putea să accepte cu greu să țină cont de părerile sau preferințele unei alte persoane, ideile tale putând fi ignorate în acest caz.

Folosește mereu doar persoana I singular

Dacă în toate conversațiile folosește mai mult persoana I singular, este destul de clar că nu prea îi pasă de ce se întâmplă în jurul lui, asta însemnând că nu este foarte atent nici la persoanele din jurul lui, acest grup incluzându-te și pe tine. În plus, dacă atunci când sunteți împreună vorbește doar despre cum i-a fost ziua sau ce va face în weekend, fără să te întrebe, este evident că în viața lui nu este loc pentru încă o persoană, el fiind centrul propriei sale atenții, iar asta îți dai și singură seama că este un semnal de alarmă.

Trebuie să îi ceri tu ajutorul

Cele mai citite articole

În ultimii ani manierele par să dispară, însă un bărbat ar trebui să știe întotdeauna când să își ofere ajutorul, mai ales dacă voi doi formați un cuplu. Dacă el nu se oferă să te ajute cu pungile de cumpărături sau să îți deschidă ușa în orice situație, este momentul să îi cumperi o carte de bune maniere și să îți iei rămas bun, deoarece iubitul tău nu pare că îți va fi de ajutor prea curând, iar asta înseamnă că nici nu merită timpul tău.

Nu îți vede toate calitățile

Nu există o persoană perfectă, iar acest lucru este valabil și în cazul tău, însă cu toate acestea, un bărbat care te place cu adevărat va vedea în tine numeroase calități. Dacă el nu se simte norocos că te are alături și pur și simplu consideră că merită automat timpul tău, este posibil ca pentru el tu să fii doar o opțiune. Asta înseamnă că nu vei ocupa niciodată primul loc în ordinea priorităților și cu siguranță nu este ceea ce îți dorești de la un partener, nu?

Nu faceți prea multe planuri împreună

Este plăcut să fii cu o persoană care te surprinde cu noi aventuri, o persoană relaxată, care se bucură de moment. Însă, dacă pentru el nu contează prea mult ce faceți împreună, dacă petrece sau nu suficient timp alături de tine, este posibil ca el să fie prea relaxat sau mai bine zis pur și simplu nepăsător. Asta nu înseamnă decât că pur și simplu nu îi pasă dacă ești sau nu în viața lui.

Nu este prea preocupat de viața lui

Dacă ai un job și o viață stabilă din toate punctele de vedere, este normal să îți dorești ca partenerul tău să fie la fel. Dacă în schimb, el nu petrece timpul singur lucrând sau concentrându-se asupra ceva important pentru viitorul lui, iar situația lui din prezent pare incertă din toate punctele de vedere, este un alt semnal de alarmă. Ai nevoie de o persoană cu perspectivă și nu de cineva care nu-și face griji nici măcar pentru propriul viitor.

Citește și:
6 adevăruri dure despre persoanele care aleg să rămână în relații toxice

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/semnele-care-iti-arata-ca-el-nu-va-fi-un-partener-potrivit-687732/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si