Prima pagină » Sunt absolut irezistibile. Ce calități trebuie să-ți cultivi pentru a avea succes la bărbați

Sunt absolut irezistibile. Ce calități trebuie să-ți cultivi pentru a avea succes la bărbați

Autor: admin
0 comentarii

Sunt absolut irezistibile. Ce calități trebuie să-ți cultivi pentru a avea succes la bărbați

Vrei mai mult ca oricând să ai succes la bărbați? După ieșirea din starea de urgență, persoanele singure se confruntă cu două mari nevoi: cea de conectare emoțională și nevoia de sex. Da, nevoia de sex nu înseamnă depravare, ci este o nevoie fizică de bază, de cele mai multe ori negată din pudoare, teama de judecată și o educație care spune că sexul e ceva rău, nu contează așa mult și e doar pentru făcut copii. Sună a principii de Ev Mediu? Ai fi uimită cât de des sunt întâlnite și în zilele noastre. Indiferent de motiv, știi un lucru clar – vrei să întâlnești pe cineva. Dar ești sigură că știi ce tip de bărbat vrei și ce e necesar ca să-l atragi?

Ce să îmbunătățești la tine pentru a avea succes la bărbați

Întâi fă o listă cu absolut toate calitățile fizice și morale pe care trebuie să le aibă bărbatul ideal. Apoi o altă listă care să includă defectele. Inițial poți scrie câte trăsături vrei tu. Din cele notate, încercuiește 10 calități pe care e absolut obligatoriu să le aibă, și 10 defecte pe care nu le-ai putea accepta niciodată. Acum că ai un fel de radiografie ideală a bărbatului la care visezi, uită-te la top 10 calități și defecte. Ai și tu calitățile pe care îți dorești ca el să le bifeze? Câte dintre ele? La ce aspecte este necesar să lucrezi? Poți cere cuiva un anumit lucru pe care tu nu-l ai, și nu-l poți oferi înapoi? Pentru că, da, relația de cuplu este un schimb: oferi și primești. Analiza se extinde și în ceea ce privește defectele. Să spunem că nu suporți să întârzie. Tu ești mereu punctuală ori ăsta e un domeniu la care e necesar să faci mici (sau mari) corecții? Nu accepți inflexibilitatea? În ce condiții tu ai o perspectivă sau un comportament rigid?

Studiu: calități pe care poți să le… cumperi

Cele mai citite articole

În Journal of Personality a fost publicat un studiu cât se poate de interesant și de ludic desfășurat pe 2700 de studenți din toată lumea. Ce au avut ei de făcut? Ei bine, li s-a dat un buget și o listă de trăsături pe care să le aibă partenerul de cuplu ideal. Cu bugetul ei puteau cumpăra trăsăturile, dar cu mențiunea că este necesar să se încadreze în suma alocată. Cele 8 trăsături disponibile erau: fizic atractiv, perspective financiare încurajatoare, bunătate, simțul umorului, castitate, religiozitate, dorința de a avea copii, creativitate. Desigur, în funcție de cultură și țara de proveniență au fost anumite diferențe, dar similaritățile sunt cu adevărat semnificative. Între 22-26% din buget a fost cheltuit pe bunătate, apoi pe fizic atractiv și perspective financiare încurajatoare. În timp ce creativitatea și castitatea au primit mai puțin de 10% din buget. Prin urmare trio-ul imbatabil de caracteristici care te face să ai succes la bărbați este un puzzle format din bunătate, atractivitate și perspectiva să devii o femeie stabilă și independentă financiar, dacă nu ești deja.

Citește și:
Top 10 motive de ceartă în cuplu pe timp de izolare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/sunt-absolut-irezistibile-ce-calitati-trebuie-sa-ti-cultivi-pentru-a-avea-succes-la-barbati-720894/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si