Prima pagină » Tabla magnetică: de ce, pentru ce și cum o alegi?

Tabla magnetică: de ce, pentru ce și cum o alegi?

Autor: admin
0 comentarii

Liste de cumpărături, întâlniri, planuri bugetare…în viața de zi cu zi, se pot acumula diferite notițe de hârtie pe care scrii lucruri pe care trebuie să ți le amintești. O tablă magnetică  este adesea folosită pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună și pentru a nu uita nimic . Toate aceste hârtii își găsesc locul pe ea, fixându-le cu magneți. 

Caracteristicile generale ale unei table magnetice

O tablă magnetică este o placă pe care poți folosi magneți pentru a ține tot felul de hârtii sau poți chiar nota ceea ce este important cu un whiteboard marker.

Tabla magnetică este  un accesoriu indispensabil la birou, dar poate fi folosit foarte des și acasă. Tablele magnetice sunt o alternativă modernă la plăcile cu pin . Sunt disponibile într-o mare varietate de modele și dimensiuni, în special pentru copii și adulți.

Mai ales când ai mai multe întâlniri într-o săptămână, de multe ori pierzi urma lucrurilor. Chiar și comisioanele importante pe care voiai să le faci pot fi uitate rapid. Ai posibilitatea de a scrie pe o bucată de hârtie, apoi să o lipești pe tablă magnetică și ai aproape tot ce este important dintr-o privire . Dacă este o tablă albă, poți scrie și pe ea cu markere speciale.

Sfaturi despre alegere

La alegerea plăcii magnetice potrivite, nu sunt multe de luat în considerare în principiu. Mai presus de toate, este crucial să-și îndeplinească funcția și să se încadreze bine în încăpere.

Tablele magnetice sunt disponibile într-o mare varietate de categorii de prețuri. Ar trebui să iei în calcul și mărimea ei, iar acest lucru depinde de ce și în ce măsură vei folosi placa. Cineva care dorește să gestioneze numeroase întâlniri la biroul de acasă va face o alegere diferită de cea a celui care îi va atașa ocazional o listă de cumpărături.

De altfel, atunci când trebuie să o așezi, trebuie să te asiguri că este montată la nivelul ochilor . Praful și murdăria trebuie îndepărtate regulat cu o cârpă.

Plăci sau table magnetice?

Cele mai citite articole

Ai nevoie de o tablă pentru notițe, dar nu sunteți foarte sigur dacă ar trebui să fie o placă de plută sau o tablă magnetică? Ambele au avantaje și dezavantaje.

Avantajele unei panou de plută

Panourile au avantajul clar față de tablele magnetice că sunt mult mai ieftine de cumpărat . Acestea au un aspect mai familiar și pot fi integrate fără probleme atât în propria casă, pentru diverse notițe sau liste de cumpărături, dar este potrivită și pentru birou.

Avantajele unei table magnetice

Tabla magnetică, pe de altă parte, este mai potrivită pentru un mediu profesional în care aspectul rece este mai eficient. Sunt disponibile și în dimensiuni mai mari .

Un magnet are o forță adezivă mult mai mare decât  pionezele, iar magneții sunt, de asemenea, mai blânzi cu documentele și, spre deosebire de pioneze, nu lasă găuri în documentele fixate.

Dacă încă nu știi ce este mai potrivit pentru tine, alege o tablă magnetică Combi, care este o combinație între panoul de plută și tabla magnetică.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si