Prima pagină » Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă

Autor: admin
0 comentarii

Ținutele de toamnă 2018 promit să fie pe placul tuturor fashionistelor convinse și nu numai. De la culori și până la croieli, va fi imposibil să nu găsești ceva pe placul tău, fie că ești o împătimită a modei, fie că îți dorești doar să porți ceva confortabil și călduros.

Ținutele de toamnă 2018 sunt îndrăznețe, nonconformiste și dau o notă de optimism oricărui outfit grație culorilor vibrante care sunt la modă în acest sezon. Dar să aflăm ce croieli și ce culori se poartă în toamna 2018!

Ținute de toamnă 2018: Red Pear, must-have-ul sezonului

Va fi foarte greu să ne decidem asupra unei singure culori în sezonul rece, având în vedere că mixul propus de Institutul Pantone pentru ținutele de toamnă-iarnă 2018 ne pune la dispoziție o cromatică absolut încântătoare. Red Pear va fi, cu siguranță, vedeta sezonului rece, în primul rând pentru că este o culoare delicioasă, un roșu închis, burgundy, ca de pară coaptă, care te îmbie să o guști, și în al doilea rând, pentru că este foarte ușor de asortat.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - RED PEAR

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – RED PEAR

Croieli Red Pear în ținute de toamnă 2018

O altă nuanță de roșu care se va purta în toamna 2018, de această dată un roșu mai deschis și mai electrizant, este și Valliant Poppy. Culoarea florii de mac va încălzi fără îndoială atmosfera sumbră și chiar depresivă, am putea spune, a zilelor de toamnă.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Valliant Poppy

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Valliant Poppy

Croieli Valliant Poppy în ținute de toamnă 2018

Ținute de toamnă 2018: A little touch of… Orange

Din garderoba de toamnă 2018 nu pot să lipsească nuanțele de galben și portocaliu pe care Institutul Pantone le-a definit ca Ceylon Yellow, Limelight și Russet Orange. Ei bine, și acestea pot fi considerate un must-have în materie de ținute de toamnă 2018. Indiferent că vorbim de accesorii, o eșarfă, o pălărie, o gentă sau o pereche de pantofi, sau vorbim de un pardesiu, o rochie sau o pereche de pantaloni, aceste culori trebuie să se regăsească în outfiturile oricărei fashioniste. Russet Orange poate fi definit ca un mix între roșu, galben și maro și reflectă întocmai culoarea frunzelor de toamnă.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Russet Orange

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Russet Orange

Croieli Russet Orange în ținute de toamnă 2018

Ceylon Yellow este o nuanță de galben cald, picant și amorțit deopotrivă, o culoare care va face ravagii în toamna 2018 pentru că este foarte ușor de asortat, inclusiv cu celelalte culor care sunt la modă în acest sezon, astfel încât look-ul final nu poate fi decât surprinzător.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Ceylon Yellow

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Ceylon Yellow

Croieli Ceylon Yellow în ținute de toamnă 2018

Limelight este culoarea limonadei cu mentă, este o culoare îndrăzneață pentru o ținută de toamna 2018, este acidă și efervescentă, însă este acea picătură de vară care ne dorim să ne însoțească în sezonul rece, mai ales că este o reinterpretare a nuanței Lime Punch care a făcut furori în această primăvară pe podiumurile de modă.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Limelight

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Limelight

Croieli Limelight în ținute de toamnă 2018

Ținute de toamnă 2018: culori regale și fermecătoare

Pentru doamnele și domnișoarele care preferă senzualitatea și farmecul aparte al culorilor regale, Institutul Pantone a propus două nuanțe cu adevărat ademenitoare: Ultra Violet și Quetzal Green. Monocromia este un must have al sezonului de toamnă-iarnă 2018, iar aceste două culori, parcă desprinse din basmele cu prinți și prințese, ne vor permite să le purtăm din cap până-n picioare. Ultra Violet este o nuanță care a tot fost în preferințele designerilor ani la rândul și iată că și acum a fost introdusă cu subtilitate (subitilitatea de care poate da dovadă această nuanță) în ținutele de toamnă 2018.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Ultra Violet

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Ultra Violet

Croieli Ultra Violet în ținute de toamnă 2018

Dacă-ți dorești să asortezi această culoare într-un mod surprinzător, atunci alege nuanța Crocus Petal, de asemenea o nuanță în tendințele toamnei 2018, care face parte din cele 10 culori propuse de Institutul Pantone în acest sezon.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Crocus Petal

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Crocus Petal

Croieli Crocus Petal în ținute de toamnă 2018

Cele mai citite articole

Quetzal Green este un verde luxos într-un subton de albastru marin care, dincolo de eleganța aparte pe care o va oferi unei ținute de toamnă 2018, poate fi asortat cu ușurință cu nuanța-vedetă Red Pear.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Quetzal Green

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Quetzal Green

Croieli Quetzal Green în ținute de toamnă 2018

View this post on Instagram

Hoje vamos falar do QUETZAL GREEN, outra das cores eleitas pela Pantone para o outono inverno. Ele e aquele verde petroleo, um intenso e elegante verde azulado que agrega sofisticação a esta paleta de moda. Para looks fashionistas, combine com o mostarda para compensar sua intensidade , com vermelho , ou com qualquer tom de roxo , que por ser uma cor análoga a ele, proporciona uma combinação clássica e equilibrada. A cor e uma ótima opção para vestidos de casamento, principalmente quando somos madrinhas e nunca sabemos em qual cor apostar! Use a cor como ponto focal da producao, em uma calca, um casaco, um acessorio e de um up e uma elegância a producao! #amo #quetzalgreen #pantone #colors #cores #outonoinverno #moda #estilo #imagem #looks #look #style #personalstylist #consultoria #consultoriadeimagem #office #advogadas #girls #girly #officelook #verde #green #tendencia #trend

A post shared by BABI_Estilo Moda Imagem (@babi_estilo_moda_imagem) on

Nebulas Blue este o nuanță destul de intensă de albastru, dar care are puterea de a calma, de a liniști, am putea spune că este culoarea cerului umbrit de noapte. De asemenea, se potrivește de minune cu Red Pear, nuanța must-have a ținutelor de toamnă 2018.

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă - Nebulas Blue

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă – Nebulas Blue

Croieli Nebulas Blue în ținute de toamnă 2018

Institutul Pantone a propus pentru ținutele de toamnă 2018 ca aceste nuanțe-vedetă să fie asortate cu alte subtonuri neutre din cromatica kaki (Almond Buff, Martini Olive), gri (Quiet Grey), bleumarin (Sargasso Sea) și alb (Tofu).

Citește și – Trend alert: Geanta supradimensionată se întoarce

Citește și – Dresurile colorate, must-have în acest sezon

Sursă foto: Shutterstock, Instagram

Sursa: https://www.unica.ro/tinute-de-toamna-2018-ce-croieli-si-culori-se-poarta-251183

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si