Prima pagină » Tinute potrivite pentru cele mai importante evenimente din viata ta

Tinute potrivite pentru cele mai importante evenimente din viata ta

Autor: admin
0 comentarii

Fiecare eveniment se potriveste cu un anumit tip de tinuta, iar hainele pentru participarea la un eveniment trebuie alese in functie de specificul acestuia. Fie ca este vorba despre salopete elegante sau despre rochii impresionante, tinuta trebuie sa aiba gust si sa arate bine in orice moment. La fel de important este si ca tinuta sa fie mereu comoda.

Sunt persoane care nu poarta rochii sau fuste si care considera aceste piese vestimentare foarte incomode. La fel se intampla si cu persoanele care considera ca participarea la un eveniment in pantaloni este nepotrivita. Prin urmare, hainele pentru evenimente se vor alege de fiecare data tinand cont in primul rand de confortul personal, si acest detaliu este important in special in cazul participarii la evenimente care au o durata lunga.

Salopete elegante

Salopetele elegante pot fi purtate la orice eveniment. Indiferent daca este vorba despre o nunta sau despre evenimente corporate, intalniri cu prietenii, un cocktail sau chiar intalniri corporate, aceste salopete elegante pot deveni punctul de atractie al serii.

Salopetele elegante nu mai au nimic in comun cu ceea ce se definea in trecut drept salopeta. O salopeta eleganta nu este in niciun caz o pereche de pantaloni cu bretele prinse in capse. Exista salopete lungi realizate din materiale foarte fine si accesorizate cu gust astfel incat sa poata semna perfect cu o rochie de seara.

Cele mai citite articole

Pentru persoanele care si-ar dori ceva mai amplu si mai plin de volum, exista salopete speciale pentru evenimente care au fusta pantalon sau care au pantaloni foarte evazati si care vor arata superb. Culorile si materialele pentru salopete sunt variate si fiecare persoana are de unde alege o salopeta potrivita stilului sau.

Accesorizate corect, salopetele se pot dovedi una din cele mai bune idei de tinuta pentru orice eveniment. In plus, noile sisteme de prindere permit imbracarea si dezbracarea usoara astfel incat persoana care poarta salopeta sa se simta bine pe intreaga durata a evenimentului.

Persoanele creative pot alege salopete elegante cu o parte superiora speciala. Se poarta aplicatiile de tip corset, decolteurile ample in V sau chiar croiurile asimetrice.

Rochii si fuste elegante

Rochiile au fost tot timpul o piesa de rezistenta la evenimente motiv pentru care este recomandat ca acestea sa fie alese in continuare de persoanele care vor sa sacrifice confortul in favoarea aspectului. Cele mai multe rochii se vor dovedi incomode in final, insa merita sacrificiul pentru ca toate pozele de la eveniment vor fi dominate de cele mai interesante rochii din grup.

Fustele sunt si ele obiecte vestimentare potrivite pentru evenimente, in special pentru cele corporate mai sobre. Nu este o regula ca fusta sa fie asimilata tinutelor office insa de cele mai multe ori o fusta implica o oarecare rigiditate a tinutei. Chiar si asa, diverse modele de fuste pot fi integrate in orice eveniment insa se recomanda evitarea asocierilor cu camasile albe care sa dea impresia unei tinute perfecte de birou, la o nunta.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si