Prima pagină » TOP 10 filme bune despre relații complicate

TOP 10 filme bune despre relații complicate

Autor: admin
0 comentarii

Dacă îți dorești să vezi filme care să mențină suspansul și să aibă o intrigă interesantă, ți-am pregătit aceste 10 filme perfecte în care vei regăsi cele mai complicate situaii ale unei relații.

1. American History X

După o viață complicată, un fost neo-nazist își dă seama că acțiunile lui afectează și viața familiei lui. Este un film intens, care prezintă ce influență poate avea atitudinea unei persoane în viața celorlalți, provocând daune ireparabile.

2. Blue Velvet

Un bărbat simplu dintr-o suburbie devine obsedat de imagine unei artiste dintr-un bar. Această obsesie îl dduce pe tânăr într-o zonă periculoasă, el descoperind mai multe secrete despre viața acestei femei. Blue Velvet este probabil unul dintre cele mai bune filme regizate de David Lynch, explorând o legătură ciudat și în același timp atrăgătoare.

3. Whos Afraid of Virginia Woolf?

Filmul urmărește un cuplu de vârstă mijlocie care trece printr-o criză în relație. Acțiunea filmului devine și mai interesantă când un cuplu tânăr este invitat în casa acestora. Scenele explozive, dialogurile lungi și, mai ales, prezența celor doi actori, Richard Burton și Elizabeth Taylor, fac ca acest film să fie unul pe care trebuie să îl vezi.

4. Sleeping with the Enemy

O femeie sătulă de abuzurile fizice, cât și psihice ale soțului ei decide să își însceneze propria moarte și să se mute într-un alt oraș. Aici își construiește o nouă viață, cunoaște fericirea și începe o nouă relație. Din păcate, această stare nu va ține foarte mult, în viața ei urmând să apară noi complicații.

5. American Hustle

Filmul este inspirat din operațiunea FBI Abscam de la sfârșitul anilor 1970. Irving Rosenfeld și partenera sa, Sydney Prosser, sunt forțați să colaboreze cu agentul Richie DiMaso, intrând astfel într-o lume periculoasă a mafiei. Nu poți rata acest film, mai ales că în rolurile principale îi vei găsi pe Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper și Jennifer Lawrence.

6. Body Heat

Cele mai citite articole

Un bărbat începe o relație cu o femeie căsătorită, iar acest lucru ne arată încă de la început de ce filmul este potrivit pentru acest top. În plus, pe măsură ce timpul trece, femeia îl convinge pe noul ei iubit să conceapă un plan pentru a-l ucide pe soțul ei bogat. Ideile lor nu se potrivesc însă cu situația în care se află, viața lui Ned fiind cea pusă în pericol.

7. The Shining

Un bărbat acceptă să aibă grijă de un hotel pe perioada iernii, când locul este închis complet. Acesta ajunge la hotel alături de soția sa și fiul lor, însă ce părea să fie un job perfect, se transformă într-un coșmar. Trebuie să știi că The Shining este unul dintre cele mai bune filme horror, bazându-se pe romanul lui Stephen King.

8. The Color Purple

Filmul se bazează pe romanul lui Alice Walker și prezintă povestea lui Celie Johnson, o femeie tânără de culoare, care se luptă cu societatea rasistă de la începutul secolului XX. Totodată, aceasta este o victimă a violenței domestice și duce o viață lipsită de fericire, întreaga acțiune a filmului fiind una care te va emoționa.

9. Sling Blade

Un bărbat care și-a trăit aproape întreaga viață într-o instituție de boli mintală este externat, iar el reușește să aibă o frumoasă prietenie cu un băiat care provine dintr-o familie cu probleme. Filmul explorează toate problemele societății, făcând permanent o comparație cu viața personajului principal.

10. At Close Range

Acest film prezintă viața unei familii cu probleme, mai exact natura relațiilor toxice dintre un tată criminal și cei doi copii aflați la începutul vieții de adult. Lungmetrajul prezintă toate defectele societății într-un mod dinamic și în același timp captivant.

Citește și:
10 filme populare care merită timpul tău

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/top-10-filme-bune-despre-relatii-complicate-693474/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si