Prima pagină » Top cinci mituri despre primul job

Top cinci mituri despre primul job

Autor: admin
0 comentarii

Top cinci mituri despre primul job

Pentru că știm că-ți dai multe întrebări până să fii angajat, ne-am gândit să elucidăm puțin miturile create despre primele interacțiuni cu angajatorul.

Primul job îți marchează întreaga carieră

Mulți candidați aflați în fața primului job sunt de părere că alegerea lor în ce privește domeniul de activitate sau compania ar putea să le influențeze traseul profesional. Lucrurile însă nu stau chiar așa, oamenii se reprofilează și după 20 de ani de experiență, asta poți să faci și tu. Mai ales ținând cont de contextul actual al pieței muncii în care angajatorii caută de zor angajați.

Îți alegi domeniul în funcție de salariile oferite în piață

Cele mai citite articole

Venitul lunar într-adevăr, este important pentru fiecare dintre noi, căci cu toții ne dorim stabilitate financiară, însă trebuie să știi că cel mai bine este să-ți alegi jobul în funcție de ce-ți place să faci, iar banii vor veni ulterior. Plus că, nu ai garanția că domeniul care acum face sute de angajări și oferă salarii mari, va face și peste 5 ani.

Trebuie să lucrezi în domeniul în care ți-ai făcut studiile

Cu siguranță ai și tu exemple în jurul tău de oameni care spre exemplu, au terminat marketing, iar astăzi lucrează în vânzări sau cei care au terminat inginerie și lucrează în publicitate. Așa că, dacă ai terminat o facultate și ți-ai dat seama că specializarea nu este potrivită pentru tine, atunci extindeți orizonturile, piața muncii îți pune la dispoziție o mulțime de oportunități.

Citește continuarea AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/top-cinci-mituri-despre-primul-job-616093/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si