Prima pagină » Trăsături pe care le au în comun aproape toți infidelii

Trăsături pe care le au în comun aproape toți infidelii

Autor: admin
0 comentarii

Trăsături pe care le au în comun aproape toți infidelii

Adevărul este că oricine poate să fie infidel – depinde doar cum definești termenul. Experții în relații susțin că infidelitatea este subiectivă, deoarece diferiți oameni au diferite limite.

Infidelitatea poate să fie emoțională și fizică. Depinde de cum se simte persoana implicată. În general pe majoritatea persoanelor le interesează dacă sunt implicate relații sexuale.

Conform unui studiu derulat între 2010 și 2017 de către Institute for Family Studies, 20% dintre bărbați și 13% dintre femei au făcut sex cu o persoană care nu este partenerul lor, în timpul căsniciei. Ce este cel mai trist în aceste statistici este că aceia care au fost înșelați și au aflat, în majoritatea cazurilor nu s-au așteptat la acest lucru – cel puțin nu până când a fost prea târziu.

Oricine poate să fie infidel, dar nu trebuie să judeci în baza episoadelor pe care le-ai văzut în filmele de la Hollywood. Totuși, există câteva caracteristici comune pe care le împart persoanele care înșală. Dacă vezi în persoana de lângă tine una dintre următoarele caracteristici înseamnă că există șansa să fii înșelată.

Persoanele care înșală își țin ascunse viețile

Este un adevăr general valabil că secretele nu sunt amuzante dacă nu le împarți cu toată lumea. Problema este că persoanele care înșală își țin ascunse secretele. Acestea pot ieși la iveală prin intermediul apelurilor, a mesajelor sau a unui fișier privat din lista de email. Un alt indiciu este un telefon cu parolă, pe care el nu îl scapă din ochi.

Partenerul tău nu vrea să îi vezi activitatea privată, astfel că te exclude dintr-o parte vitală a vieții lui. Infidelii au tendința să seteze un grad mare de intimitate asupra vieții lor private, ei preferă să ascundă toate detalii despre familie, prieteni sau locul lor de muncă. Ce cunoști în legătură cu viața partenerului, familia acestuia, copilărie și viața privată? Un infidel ține ascunse multe dintre aceste aspecte.

Infidelii nu te vor striga pe nume

Se pare că strategia persoanelor care înșală de a-și numi iubitele baby’ sau scumpo’ este un mod bun de a se asigura că nu încurcă numele acesteia cu a celeilalte partenere. Experții în relație susțin că infidelii vor folosi tot felul de apelative drăguțe pentru a se asigura că nu fac o greșeală.

Infidelii știu cum să mintă

Nu te simți abătută dacă ai fost păcălită în trecut de promisiuni false și de scuze folosite pentru a anula planuri. Le este ușor să o facă, deoarece se pricep la asta. Psihoterapeuții susțin că persoanele infidele pregătesc terenul în avans uneori, spunând minciuni pentru a se asigura că în viitor își pot acoperi urmele.

Problema este că aceste persoane nu știu doar ce să spună, ci știu și cum să o spună – până și limbajul corpului lor este convingător atunci când îți spun ceva ce nu este adevărat.

Nu sunt neapărat indisponibili, dar nu sunt nici disponibili complet

Cele mai citite articole

La începutul oricărei relații, există partea drăguță în care totul merge bine și în care nu vă puteți lua mâinile unul de pe celălalt. La un moment dat, aceste sentimente pot să dispară, iar voi nu vă mai arătați unul celuilalt aceeași atenție și afecțiune de la început, chiar dacă mai există sentimente între voi.

Dacă partenerul tău începe să se vadă cu alte persoane și îți ascunde asta, să nu te miri atunci când primul semn al infidelității va fi distanțarea. Nu ești sigură când vei primi un semn de la partener. Atunci când încerci să îl contactezi, nu răspunde sau spune că te va suna înapoi – dar nu o face. Faptul că devine greu de contactat este unul dintre semnalele infidelității.

Încearcă să își explice comportamentul, indiferent dacă are sau nu dreptate

Ai auzit expresia „nu e vina ta, este problema mea?” Infidelii au tendința să spună acest lucru, dar invers. Persoanele infidele spun adesea că nu se simt satisfăcute din punct de vedere sexual și emoțional în relația lor, așa că își caută împlinirea în alte părți.

Nimic din ceea ce face un infidel nu este vina ta, dar acest gen de persoană va încerca să te blameze. Dacă va începe să te facă să te îndoiești de tine, înseamnă că acesta poate fi un semn că partenerul tău încearcă să te manipuleze și să te facă să te simți vinovată pentru nevoia lui de a înșela.

Persoanele infidele au tendința să mintă cu privire la persoana cu care se văd

Să zicem că îți întrebi partenerul ce este cu acea colegă de muncă cu care a început brusc să vorbească. Schimbă repede subiectul? Dacă răspunsul este da, atunci poate că partenerul tău face ceva suspicios.

Persoanele care înșală au tendința să schimbe subiectul atunci când este vorba despre persoana cu care au o relație și își minimalizează întotdeauna acțiunile.

Infidelii sunt impulsivi și nu își asumă orice risc, indiferent de costuri

Infidelii sunt alimentați de putere și de risc. Acest gen de comportament se reflectă în ceva înrădăcinat înăuntrul lor. De fapt, persoanele care înșală sunt persoane nesigure, care se simt neiubite și frustrate, iar acest lucru poate avea ca bază o problemă veche, apărută încă in copilărie. Cu alte cuvinte, problema nu este a ta, este a lor.

Citește și:
Cele mai vehiculate 10 mituri despre infidelitate și cum stau lucrurile de fapt în realitate

Text: Bianca Margarit
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/trasaturi-pe-care-le-au-comun-aproape-toti-infidelii-631266/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si