Prima pagină » Tratamente eficiente contra cearcănelor

Tratamente eficiente contra cearcănelor

Autor: admin
0 comentarii
Tratamente eficiente contra cearcănelor

Tehnologie laser

Ce este: Clearlift este un laser creat de Alma Lasers, care îmbină știința cu tehnologia de ultimă oră și reușește să acționeze extrem de eficient la nivelul pleoapei inferioare. Spre deosebire de alte terapii laser, principiul care stă la baza acestui tratament îl constituie undele de șoc, cu adaptarea distanței focale și acțiune în straturile profunde ale pielii, menținând integru stratul superficial al tegumentului. Când vine vorba de cearcăne, unul dintre primele lucruri pe care dorim să le corectăm este culoarea închisă, cenușie sau cu tente de mov, din zona ochilor. Cu ajutorul tratamentului cu laser, pigmentarea pleoapei inferioare va fi ameliorată, iar rezultatele vor fi vizibile după primele ședințe. Pe lângă îmbunătățirea culorii, ClearLift reușește să estompeze ridurile fine, dar și să îmbunătățească textura și calitatea pielii, producând un efect de lifting.
Detalii: 500 lei / 20 minute.
Unde: SkinMed Clinic, www.skinmed.ro.

Microneedling

Ce este: DermaFrac este un tratament bazat pe micro-ace și infuzii care acționează împotriva cearcănelor prin trei modalități: curăță, stimulează fibrele de colagen și produce o infuzie de acid hialuronic, peptide și antioxidanți. Este o metodă non-invazivă care reduce apariția cearcănelor și îmbunătățește culoarea acestora. Primul pas îl constituie o curățare profundă prin microdermabraziune, urmat apoi de crearea unor canale cu ajutorul microacelor, prin care serumurile hrănitoare vor ajunge în derm. În ultima fază, va fi aplicată o mască menită să calmeze și să hidrateze zona pleoapei inferioare. Rezultate se vor vedea chiar după prima ședință și se vor menține până la trei săptămâni de la efectuarea tratamentului.
Detalii: 166 euro / 60 de minute.
Unde: aBeauty Clinique, www.abeauty.ro.

Energie celulară

Ce este: Guinot Eye Logic Energie Cellular este un tratament care se bazează pe ionizare dinamică, având rolul de a crește energia la nivel celular și de a combate cearcănele și pungile din jurul ochilor. Acest tratament este alcătuit din trei pași: într-o primă fază este folosit un serum sub formă de gel care ajută la drenarea pungilor din jurul ochilor, la decongestionarea cearcănelor, dar și la netezirea liniilor fine. Apoi, este utilizată o cremă pentru conturul ochilor care stimulează drenajul țesutului și activează micro-circulația. Ultimul pas îl reprezintă aplicarea unei măști, special concepută pentru a îmbunătăți aspectul general al ochilor. Datorită ingredientelor precum castana sălbatică, acidul hialuronic sau algele verzi, după numai un tratament se obține o îmbunătățire cu 87% a fermității conturului ochilor, dar și o diminuare a ridurilor, pungilor și cearcănelor.
Detalii: 270 lei / 45 de minute
Unde: Centrele Silhouette, www.silhouette.ro.

Acid hialuronic

Ce este: Tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic este soluția ideală pentru a înlătura cearcănele, aspectul obosit și îmbătrânit al ochilor. Acidul hialuronic este o substanță care se găseşte în mod natural în organismul uman, mai ales în cartilaje şi în piele. Astfel că filler-ele cu acid hialuronic au o compoziție asemănătoare cu cea din corpul nostru, făcând această procedură sigură și eficientă. Intervenția reface volumul pierdut din zona ochilor, înlătură aspectul obosit și are în același timp și un efect benefic asupra culorii cearcănelor. Rezultatele sunt vizibile până la un an de la prima ședință, dar chiar și după această perioadă zona ochilor va arăta mai bine ca înainte de tratament.
Detalii: 250 euro / 60 de minute.
Unde: Clinica UltraEstetic, www.ultraestetic.ro.

Blefaroplastie

Cele mai citite articole

Ce este: Blefaroplastia este o procedură estetică care are ca scop modificarea, corectarea sau repararea pleoapelor, atât a celei superioare, cât și a celei inferioare. Prin blefaroplastia pleoapei inferioare sunt îndepărtate sau repoziționate depozitele de grăsime și pielea aflată în exces, pentru a întineri zona ochilor. Operația poate fi realizată cu anestezie locală sau generală, nu necesită spitalizare, iar vindecarea durează între cinci și zece zile. Blefaroplastia îmbunătățește semnificativ aspectul feței, ameliorând pungile de sub ochi prin repoziționarea mușchilor, redistribuirea sau îndepărtarea excesului de grăsime. Rezultate finale vor apărea la mai multe săptămâni după intervenție, însă vei observa cum chipul tău va capăta luminozitate
și cearcănele vor fi estompate.
Detalii: 900 – 1.500 euro / 120 de minute
Unde: Clinica Statera, Dr. Florin Juravle, medic primar chirurgie plastică și estetică, www.drflorinjuravle.ro.

Citește și:
Trucuri de frumusețe care te vor ajuta să ai un look perfect

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/tratamente-eficiente-contra-cearcanelor-659118/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si