Prima pagină » Tratamente rapide și eficente pentru un look festiv perfect

Tratamente rapide și eficente pentru un look festiv perfect

Autor: admin
0 comentarii
Tratamente rapide și eficente pentru un look festiv perfect

Pentru momentele când timpul nu mai are răbdare!

1. Păr mătăsos și strălucitor

CE ESTE: Tratamentul fusion cu cheratină este soluția ideală pentru a obține un păr sănătos și strălucitor în cel mai scurt timp cu putință. Se bazează pe trei aliați de nădejde din gama Londa Professional: șamponul cu cheratină – menit să îți curățe cu blândețe părul –, masca reconstructivă – care îți va repara firul de păr în profunzime –, și tratamentul Fiber Infusion, special creat pentru a oferi o reparare instantanee și de durată părului deteriorat. Astfel vei avea parte de o podoabă capilară mai puternică și mai netedă, chiar după prima aplicare, și sigur vei străluci la petrecerea de sfârșit de an.
DETALII: 150 lei / 20 de minute
UNDE: Salonul Londra 17, www.londra17.ro.

2. Doza de tinerete

CE ESTE: Noua gamă de produse antiaging Timeless Prodigy are o formulă cu 25 de ingrediente active concentrate, menite să stopeze semnele îmbătrânirii. Secretul constă în combinarea a trei strategii eficiente de reîntinerire: activatorul Cell Genesis (substanțe care produc o creștere a numărului de celule, cinci factori de creștere și celule stem din trandafir de damasc), perfectorul Cell Quality (substanțe care lungesc viața celulelor active și întârzie apariția îmbătrânirii, extract de trufe albe și teprenone) și enhancer -ul Cell Functionality (substanțe care stimulează funcționalitatea celulelor, proteoglicani solubili și extract de ceai Kombucha). La finalul tratamentului, pielea ta va fi mai fermă și mai luminoasă.
DETALII: 411 lei / 90 de minute.
UNDE: Saloanele Getts, www. getts.ro

3. Remodelare corporală prin microstimulare

CE ESTE: Icoone este un tratament natural, non-invaziv, care se bazează pe tehnologia Roboderm. Lucrează cu diverși microstimulatori capabili să inducă stimulări profunde, dar gentile. Acestea sunt activate prin tehnologiile led și laser, care vor impulsiona țesuturile și vor crește activitatea celulară pentru redefinirea siluetei fără durere și în timp record. La o ședință vei avea parte de trei acțiuni aplicate simultan, de drenaj, de fermitate și de remodelare. Astfel că nu numai celulita va fi estompată, dar și pielea va căpăta un tonus mai bun, și vei pierde și câțiva centrimetri în circumferință. Tratamentul poate fi aplicat fie pe întregul corp, fie pe zone specifice, care necesită atenție mai mare, și poate fi repetat în fiecare zi, neexistând contraindicații sau perioadă de recuperare.
DETALII: O şedinţă de bază 100 lei / 20 de minute; O şedinţă Focus 50 lei / 10 minute.
UNDE: Estetiq Medical Center, www.estetiqmedical.ro.

4. Manichiură și pedichiură Express

Cele mai citite articole

CE ESTE: Dacă în mod normal te-ai obișnuit să petreci la salon două ore de fiecare dată când vrei ca unghiile tale să arate impecabil, varianta de manichiură și pedichiură Express schimbă regulile jocului. Se lucrează în paralel, efectuându-se în același timp ambele proceduri, astfel că, datorită produselor cu uscare rapidă folosite, unghiile tale vor fi gata cât ai zice party! Îndrăznește și transformă o manichiură simplă într-o operă de artă prin pictarea modelelor grafice sau prin combinarea unui lac mat cu unul shiny pe aceeași unghie.
DETALII: 114 lei / 30 de minute.
UNDE: Saloanele Beauty District, www.beautydistrict.ro.

5. Reîntinerire cu radiofrecvența fracționată

CE ESTE: Vivace reprezintă un tratament antiaging care funcționează pe bază de radiofrecvență fracționată și are rolul de a oferi lifting și fermitate pielii. Tratamentul se realizează în urma aplicării unei creme anestezice, astfel că intervenția se face fără durere și fără timp de recuperare. Radiofrecvența funcționează pe baza undelor care penetrează straturile pielii și încălzește țesuturile, accelerând astfel producerea de noi fibre de colagen și elastină. Liniile fine și ridurile vor fi atenuate, însă și acneea sau cicatricile postacneice vor putea fi tratate. După o ședință, întregul aspect al pielii va fi vizibil îmbunătățit, tenul tău fiind mai ferm și mai neted.
DETALII: 390 de euro / 55 de minute.
UNDE: Centrele Silhouette, www.silhouette.ro.

Citește și:
Trucuri folosite de toate femeile care arată perfect, indiferent de vârstă

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/tratamente-rapide-si-eficente-pentru-un-look-festiv-perfect-638748/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!