Prima pagină » Trei calități pe care sufletul tău pereche trebuie să le aibă

Trei calități pe care sufletul tău pereche trebuie să le aibă

Autor: admin
0 comentarii

Trei calități pe care sufletul tău pereche trebuie să le aibă

Deși Făt-Frumos este idealul multor femei, din păcate nu fiecare dintre noi poate găsi un prinț perfect. Nu te îngrijora însă, pentru că vei afla cât de curând că alesul tău nu trebuie să fie 100% ce îți dorești, iar asta te va elibera mai mult decât crezi.

Da, nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin decât ai face-o în mod normal, dar tot ce trebuie să faci e să vezi partea bună a unui defect. Poate nu te va răsfăța cu cele mai exotice vacanțe, dar va fugi cu o oră mai devreme de la muncă pentru a ajunge la o întâlnire pe care ți-a promis-o acum mult timp, iar asta va conta.

Găsirea sufletului pereche nu este totuși atât de ușoară, căci dacă ar fi, l-ai lua ca fiind garantat. Trebuie să luptați unul pentru celălalt și asta vă va face să fiți invincibili de-a lungul timpului. De multe ori, ți se va părea că relația voastră ”nu e cine știe ce”, dar timpul o va demonstra, căci viața nu e întotdeuana un film romantic și siropos. Pentru început trebuie să accepți asta, sufletul tău pereche nu va bifa toate cerințele pe care le ai, nu va arăta așa cum visezi și nu veți avea întotdeauna momente de film.

1. Va avea multiple defecte și de multe ori te va scoate din minți

Îl vei iubi și uneori va ajunge să te dezamăgească, te va face să crezi că ești în paradis, iar în alte dăți vei fi la un pas să crezi că ești în infern. Toate aceste lucruri fac parte dintr-o relație de succes și nu ar trebui să te temi de ele. Situațiile de genul acesta țin monotonia departe și oferă multe lecții de care aveți nevoie în cuplu.

2. Te vei simți confortabilă alături de el oricând, oriunde

Cele mai citite articole

Nu îți va fi frică să te deschizi în fața lui și chiar dacă răspunsul lui nu va fi întotdeauna cel pe care ți-l dorești, știi mereu că este de partea ta. De multe ori simpla lui prezență va fi suficientă ca să calmeze furtuna din interiorul tău. Trebuie să-ți amintești că viața ta nu va deveni un basm după ce îl vei cunoaște și că prezența lui în viața ta nu va ameliora orice perioadă dificilă prin care vei trece.

3. Te va face să te simți bine în legătură cu propria ta persoană

A nu se înțelege că te va face să te plafonezi – dar te va învăța să te apreciezi și să îți accepți frustrările, ba chiar să lucrezi la ele. Acesta e un aspect foarte important, căci a reuși să înveți să trăiești cu propria persoană și să te bucuri de asta, să fii mândră de tine, e o lecție greu de învățat și de multe ori nu este învățată la timp.

Citește și:
4 moduri discrete în care îi poți arăta unui bărbat că îl placi

Text: Roxana Sayyad
Foto: Instagram.com/josephineskriver

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/trei-calitati-pe-care-sufletul-tau-pereche-trebuie-sa-le-aiba-604570/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si