Prima pagină » Trei recomandări de cadou de la THE ICONIC ESTATE

Trei recomandări de cadou de la THE ICONIC ESTATE

Autor: admin
0 comentarii

Trei recomandări de cadou de la THE ICONIC ESTATE

Atmosfera caldă și atitudinea recunoscătoare după un an în care toate provocările au fost depășite, pot fi sărbătorite în compania oamenilor de suflet, alături de un vin de înaltă calitate. Vinurile din portofoliul THE ICONIC ESTATE reprezintă o alegere remarcabilă, atât în cazul în care alegi să îl deguști singură, pentru momentele tale de răsfăț la sfârșit de zi, sau alături de persoanele dragi, cât și dacă le oferi bărbaților importanți din viața ta.

Byzantium Blanc este un vin elegant, un cupaj de trei soiuri, Sauvignon Blanc, Fetească Albă și Chardonnay, strugurii fiind proveniți din regiunea Dealu Mare și culeși în momentul coacerii depline. El este exotic și încântător, cu arome discrete de litchi și ananas și parfum de flori albe proaspete. Ușor și delicat, acesta este partenerul ideal al petrecerilor relaxate și interesante.

Pasiunea este pusă în valoare cel mai bine alături de Colina Piatra Albă-Roșu, un vin de un roșu rubiniu intens, cu nuanțe violete, care deschide apetitul pentru povești de iarnă condimentate de entuziasm și trăiri intense. Medaliat în anul 2018 la International Wine&Spirits Competition, acest vin este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Shiraz și Cabernet Franc, fapt care îi conferă o structură robustă, deosebită, perfectă pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Maturarea vinului peste 12 luni în baricuri de stejar a dat aromele lemnoase ale acestui vin, acompaniate de o explozie de fructe negre bine coapte și accente de piper roșu și mentă. Colina Piatra Albă – Roșu este ideal de a fi savurat împreună cu preparate din vită sau miel și cu siguranță de o poveste interesantă.

Cele mai citite articole

Pentru că nicio sărbătoare nu este completă fără un spumant deosebit, THE ICONIC ESTATE recomandă Rhein Extra Brut Rose, un vin spumant versatil, care pune accentul sărbătorilor de iarnă pe succes, împlinire și unicitate. Gama Rhein Extra este cea mai veche și recunoscută marcă de vin spumant din România, acesta, producându-se fără încetare încă din anul 1892. Perlajul fin și persistent, culoarea rose somon și aromele de fructe roșii de pădure, accentuate de note de violete, sunt calități ale Rhein Extra Brut Rose care îl fac inconfundabil. Savurat împreună cu partenerul de viață sau cu prietenii acest spumant reprezintă scânteia petrecerilor iernii și subliniază experiențele memorabile.

Rhein Extra Brut Rose, Colina Piatra Albă – Roșu și Byzantium – Blanc pot fi găsite aici, https://www.iconicestate.shop/ , alături de tot portofoliul THE ICONIC ESTATE.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/trei-recomandari-de-cadou-de-la-the-iconic-estate-692790/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si