Prima pagină » VIVA! de august: ghidul complet de vacanță!

VIVA! de august: ghidul complet de vacanță!

Autor: admin
0 comentarii

VIVA! de august: ghidul complet de vacanță!

Excentrică așa cum o știm, Delia este protagonista uneia dintre cele mai îndrăznețe ședințe foto din istoria VIVA!, rezultatul fiind cu aevărat spectaculos. Unul dintre cele mai sincere interviuri pe care artista le-a acordat vreodată, în care vorbește despre cele mai ascunse trăiri. Cum este, de fapt, viața Deliei, dincolo de micul ecran, dincolo de imaginea excentrică pe care o promovează? Aflați totul din noul număr al revistei VIVA! Dar asta nu e tot! Cum se înțelege cu soțul ei, cum reușește să mențină flacăra aprinsă în căsnicie și ce crede despre trădare, totul în interviu.

Seria exclusivităților continuă! Alexia Eram și Mario Fresh, unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz, au făcut primul pictorial împreună, oferind, totodată, și primul inetrviu… la dublu! Cum este dragostea la vârsta majoratului și cum a fost primul „Te Iubesc”? Ce surprize își fac și ce planuri au pentru viitorul apropiat, când Alexia va pleca la Londra, la studii? Aflați totul în noul număr al revistei VIVA!

Cele mai citite articole

Dar surprizele nu se opresc aici! Mihai Morar acceptă rar să ofere interviuri, dar a făcut o excepție pentru VIVA! Cum și-a cunoscut soția, cum a cerut-o în căsătorie și ce amintiri are de la shooting-ul pentru VIVA!, pe care l-a făcut în urmă cu opt ani, cu fetițele lui gemene? Prezentatorul TV a deschis sertare de mult închise, special pentru cititorii VIVA!.

Mai multe detalii AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/viva-de-august-ghidul-complet-de-vacanta-613279/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si