Prima pagină » Vrei ca EL să te placă? Așa îți dai seama că încerci prea mult să-l impresionezi

Vrei ca EL să te placă? Așa îți dai seama că încerci prea mult să-l impresionezi

Autor: admin
0 comentarii

Vrei ca EL să te placă? Așa îți dai seama că încerci prea mult să-l impresionezi

Însă, deseori, suntem mult prea atrase de un bărbat și încercăm să facem tot ceea ce ne stă în putință doar să-i atragem atenția și nu ne dăm seama că.. exagerăm. Te gândești că trebuie să fii mereu la dispoziția lui, ceea ce nu este deloc în regulă. Fiecare dintre noi are nevoie de timpul său, petrecut doar cu propria persoană.

Dar nu ar trebui să te îngrijorezi. Până la urmă, este firesc să îți dorești ca persoana de care îți place să simtă la fel, dar nu ar trebui să exagerezi și să ajungi să te neglijezi, doar pentru a-i face lui pe plac. Important este să știi care este diferența dintre a fi o iubită bună și de a ajunge să-ți pierzi complet mințile, doar pentru ca el să știe că tu ești interesată de el.

Ți-am pregătit o listă cu 10 semne care arată că încerci mult prea mult să-i atragi atenția:

1. Îl pui mai presus de orice și oricine

Simți că trebuie să fii în mod constant la dispoziția lui, iar cuvintele lui par că-ți dictează toată viața. Acest tip de comportament îți va afecta și viața socială deoarece consideri că prietenii tăi nu pot fi comparați cu el. Este important ca în viață să păstrezi un echilibru, în ceea ce privește munca și viața socială. Asigură-te că nu te îndepărtezi de oamenii de care ai cu adevărată nevoie, doar pentru a petrece timp cu el. Nu trebuie să fii disponibilă 24/7 și este și mai sănătos că nu ești.

2. Îi răspunzi imediat la mesaje

Pentru generația de acum este foarte important să răspunzi cât mai repede la mesaje, mai ales când vine vorba de un iubit. Așa cum nu trebuie să fii disponibilă 24/7, nici nu trebuie să-i răspunzi tot timpul la mesaje, mai ales dacă acest lucru îți provoacă probleme la locul de muncă. Trebuie să îți impui încă de la început faptul că nu i te vei dedica 100%, astfel încât să ajungi să te neglijezi. Nu trebuie ca nevoile și dorințele iubitului să fie mai importante decât nevoile tale.

3. Programul tău depinde de programul lui

Dacă îți anulezi sau chiar adaptezi programul în funcție de al lui, nu este deloc un lucru care te va face fericită. Îți vei pierde șansa de a petrece timp cu prietenii și de a face lucrurile care îți fac plăcere. Nevoile tale trebuie să fie foarte importante pentru tine, deoarece dacă nu ți le satisfaci, pot avea un impact negativ asupra sănătății tale mintale. Pierzi contactul cu oamenii de care ai nevoie, dar și posibilitatea de a cunoaște oameni noi. Stabilește-ți clar prioritățile și asigură-te că ai un echilibru între timpul pe care îl petreci cu el și celelalte evenimente din viața ta.

4. Nu vorbești cu el despre interesele tale

Atunci când sunteți împreună, simți nevoia de a-l lăsa pe el să domine întreaga conversație dintre voi, iar astfel vorbiți doar despre lucrurile care îl interesează pe el. Nu este deloc în regulă deoarece personalitatea ta nu va fi scoasă la iveală, iar el nu va ajunge să te înțeleagă și să te ajute, în cazul în care ai nevoie. Într-o relație, interesele fiecăruia sunt la fel de importante. Nu te aștepta ca el să-ți citească gândurile și nici să înțeleagă felul în care te simți, dacă nu-i spui asta. Spune-i clar care sunt nevoile tale și ce ar trebui să facă în acest sens.

5. Ești de acord cu orice spune el

Poate fi un mod prin care crezi că el te va place. Însă, află că nu este deloc așa. Suntem diferiți și, implicit, avem și viziuni diferite în ceea ce privește anumite aspecte ale vieții. Doar pentru că vei fi de acord cu orice spune el, chiar dacă nu ești, asta nu înseamnă că ți-ai găsit sufletul-pereche.‘ Trebuie ca el să știe că nu ești de acord în anumite privințe, iar dacă nu-i spui, nu va avea de unde să știe. Într-o relație, comunicarea este cheia pentru ca lucrurile chiar să funcționeze. Iar dacă el devine nervos atunci când nu ești de acord cu el, este clar că nu este persoana lângă care ar trebui să stai.

6. Râzi la glumele lui, chiar dacă nu sunt amuzante

Cele mai citite articole

Dacă faci o femeie să râdă, e clar că ai cucerit-o. Foarte multe femei caută la un bărbat să aibă simțul umorului. Dar ce faci atunci când el, totuși, încearcă să facă glume, deși nu sunt cele mai reușite? Dacă te prefaci și râzi de fiecare dată, te poți simți ușor vinovată, iar el va crede că are într-adevăr simțul umorului. Până la urmă, trebuie să-i spui că glumele lui nu sunt deloc amuzante, chiar dacă se poate supăra pentru că tu l-ai mințit. Cel mai bine este să fii tu însăți. Râzi doar atunci când simți nevoia, fără să te preocupi că l-ar deranja dacă nu râzi la fiecare glumă pe care o spune.

7. Faci mai multe pentru el decât ar trebui

Viața lui nu ar trebui să fie mai presus de a ta și nici nu ar trebui să te dai peste cap ca să-i faci toate favorurile. Dacă păstrezi un echilibru în tot ceea ce înseamnă relația voastră, nu ar trebui să fie vreo problemă. Nu trebuie să ai grijă de el precum o mamă, lucru care ar fi un real semnal de alarmă. Fiecare dintre voi ar trebui să știe până unde să meargă într-o relație și să își stabilească propriile standarde.

8. Închizi ochii la comportamentul lui nepotrivit

Atunci când ești îndrăgostită, ai impresia că cel de lângă tine este perfect și nu există nicio șansă ca el să te rănească. Ei bine, află că, dacă el minte, te înșală sau nu-și asumă responsabilitatea, iar tu închizi ochii la toate aceste lucruri, nu va fi deloc bine nici pentru tine, dar nici pentru relația voastră. Nu ar trebui nici să-i găsești scuze pentru a-i justifica comportamentul, lucru care ar trece peste propriile tale valori. Dacă lucrurile pe care le face nu sunt în conformitate cu ceea ce îți dorești și felul tău de a fi, ar trebui să-i semnalezi acest lucru.

9. Îți ceri scuze mereu, chiar dacă el e de vină

De cele mai multe ori, acest semn arată că încerci mult prea mult ca el să te placă așa cum îl placi și tu și că încerci să îl păstrezi lângă tine. Ar trebui ca fiecare dintre voi să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale, fără să ajungi să-ți ceri scuze, chiar dacă el a greșit. Chiar dacă îți e frică de faptul că s-ar supăra dacă i-ai spune să-și asume responsabilitatea, ei bine, n-ar trebui. În fond, el este bărbat și trebuie să știe cum să facă față unei situații. Află cine a greșit, iar dacă e vina lui, nu ar trebui să accepți vina asupra ta. Iar atunci când greșește, este normal să aștepți scuze din partea lui, mai ales dacă te-a rănit.

10. Îi permiți să profite de tine

Doar pentru că ești o persoană căreia să nu-i placă să se certe, asta nu înseamnă că el ar trebui să profite de acest lucru. Uneori, poate fi de ajutor să eviți o ceartă, dar alteori acest lucru nu este deloc benefic, mai ales dacă îți dorești o relație de lungă durată. Trebuie să știi foarte bine ce îți dorești de la un partener și ce ești dispusă să oferi, iar astfel îți va fi mult mai ușor să știi atunci când merită să te implici într-o relație și când nu.

Nu uita, timpul tău este extrem de prețios, iar nevoile tale sunt mai presus de orice. Nu ești egoistă dacă te preocupi de tine, ci doar îți setezi foarte bine prioritățile. Nu încerca să impresionezi prea mult pe cineva. Iubește-te atât de mult pe tine, încât să îți dai seama de ceea ce meriți într-o relație.

Citește și:
7 greșeli în relație care nu ar trebui să se repete

Text: Iulia Braslasu
Foto: Instagram.com/doyoutravel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/vrei-ca-el-sa-te-placa-asa-iti-dai-seama-ca-incerci-prea-mult-sa-l-impresionezi-627467/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!