Prima pagină » Vrei sa iti mobilezi dormitorul? Iata ce ar trebui sa stii!

Vrei sa iti mobilezi dormitorul? Iata ce ar trebui sa stii!

Autor: admin
0 comentarii

Alegerile sunt o parte constanta a vietii noastre, de la cum ne imbracam, la ce mancam si, prin urmare, cum ne mobilam casa. In ceea ce priveste mobilarea casei, alegerile nu trebuie sa fie doar la moda, cat sa puna in valoare spatiul disponibil, personalitatea noastra si, bineinteles, bugetul disponibil.

Cel mai greu de mobilat ramane, totusi, dormitorul, insa nu trebuie sa disperi. LandScapesConcept, magazin de mobilier la comanda online, cunoscut pentru modelele sale de piese de mobilier pentru banci, scoli si gradinite, iti sare in ajutor cu o serie de sfaturi care sa te ajute in luarea deciziei.

Inainte de a porni la drum, este bine sa faci masuratori, astfel incat sa stii cu exactitate ce spatiu ai disponibil si dimensiunile mobilierului pe care vrei sa il achizitionezi. Dupa acest pas, nu uita de calitatea mobilierului. Cel mai bine este sa iti cumperi piese de mobilier a carui calitate ti-o permiti, si nu doar de dragul de a-ti mobila mai repede dormitorul.

Trebuie sa iei in considerare faptul ca dormitorul este oaza ta de liniste, locul intim in care te relaxezi sau citesti o carte, iar de aceea, patul trebuie sa fie cat mai confortabil, prevazut cu o saltea care sa mentina pozitia corpului cat mai corecta.

De asemenea, patul este piesa centrala intr-un dormitor si, de aceea, trebuie pozitionat in mijlocul camerei, astfel incat sa fie loc suficient pentru noptierele laterale. De altfel, noptierele sunt utile si pentru a amplasa veioze, dar si pentru a depozita diverse lucruri mici, pe care vrei sa le ai la indemana.

Dulapul de haine este la fel de important. Ideal ar fi ca acesta sa ocupe cat mai putin spatiu pe podea, dar sa fie incapator si organizat cu multe sertare, rafturi, bara de haine pentru umerase si spatiu pentru pantofi.

Alaturi de aceste piese de mobilier, achizitioneaza si o comoda cu sertare, pe care sa amplasezi o oglinda, utila pentru a te machia si a-ti pastra parfumurile si cremele.

Cele mai citite articole

Dincolo de alegerea mobilierului, de culori si design, cel mai important lucru este sa te gandesti la cum te vei simti tu în camera respectiva. Un loc atat de intim ca dormitorul trebuie sa te completeze perfect si să ti se potriveasca ca stil.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si