Prima pagină » 10 lucruri de care o femeie are nevoie pentru o viață fericită

10 lucruri de care o femeie are nevoie pentru o viață fericită

Autor: admin
0 comentarii

10 lucruri de care o femeie are nevoie pentru o viață fericită

Deși în zilele noastre o femeie dispune de foarte multe informații pentru a fi fericită, uneori acest lucru poate fi copleșitor. Toate aceste informații te pot face foarte confuză. De fapt, este chiar ușor ca o femeie să se abată de la drumul său și să nu mai știe ce trebuie să facă pentru a avea o viață liniștită și satisfăcătoare.

Ți-am pregătit o listă cu 10 lucruri de care ai nevoie pentru a avea o viață împlinită.

1. Sex

Sexul regulat reduce depresia, anxietatea, stresul și crește stima de sine, întărește imunitatea și calitatea somnului devine mai bună. Atunci când atingi orgasmul, oxitocina este eliberată, un efect amnezic cuprinzându-te timp de 4-5 ore.

2. Somn

Întreaga ta ființă și relațiile tale depind de somn. „Multe studii arată faptul că lipsa de somn este foarte periculoasă. Sunt făcute teste simple pe oamenii ce duc lipsă de somn, acestea arătând că ei lucrează și comunică cu cei din jur mai rău chiar decât cei care au consumat alcool”, spun experții American Sleep Association.

3. Sport

Exercițiile fizice pot fi adevărate miracole pentru corp și minte. Sportul regulat reduce stresul, ajută intelectul și te umple de energie pozitivă. Per total, te ajută să funcționezi mult mai bine.

4. O relație sănătoasă

Toată lumea își dorește conexiuni ce aduc pozitivitate în viața lor. O relație sănătoasă îți crește încrederea în tine și te ajută să fii o persoană pozitivă. Dacă în sfârșit ai parte de o relație stabilă, unde primește destulă iubire, experiența aceasta va schimba în mintea ta orice gând vechi negativ pe care-l aveai.

5. Stimularea activității mentale

Stimularea activității mentale este la fel de importantă precum somnul sau sportul. Poate să fie făcută prin muncă sau hobby-uri creative, iar acest lucru te va face să te simți ca un om împlinit și va ajuta creierul să funcționeze mai bine.

6. Joacă

Cele mai citite articole

Copiii nu sunt singurii ce au nevoie de joacă, și adulții trebuie din când în când să recurgă la această metodă! Când a fost ultima oară când te-ai pierdut așa tare în moment încât nimic nu a mai contat? Creativitatea, spontaneitatea și experiențele noi sunt esențiale spiritului tău și te ajută să ai o armonie în viață.

7. Atingeri fizice

Nu este vorba de sex, ci de îmbrățișări, ținut de mână, mângâieri. Te-ai născut cu nevoia de a fi atinsă. Dacă un copil nu primește afecțiunea necesară, acesta suferă. O atingere caldă eliberează oxitocină, reducând nivelul de stres. Corpul tău va interpreta atingerile ca și cum cineva ți-ar spune „Sunt aici pentru tine.”.

8. Comunitatea

Ca și copiii, adulții au nevoie de o comunitate ce îi ajută să simtă că aparțin de ceva. Valorile tale sunt întărite de suportul grupului de prieteni, al comunității. A fi parte dintr-o echipă ce îți împărtășește interesele este ceea ce ne ajută cel mai mult în viață.

9. Timp de relaxare

La fel cum o baterie are nevoie de încărcare, așa ai și tu în unele momente. A te relaxa puțin este foarte important, ține minte, viața este despre moderație.

10. Observație

Ia-ți timp pentru a te înțelege și a te observa. Dacă o conexiune cu tine nu există, viața ta nu va fi destul de satisfăcătoare. Cum să obții ce ai nevoie dacă nu te înțelegi? Cum te poți încrede în instinctele tale dacă nu te gândești la comportamentul tău?

Dacă înveți cum să îți observi pașii în lume, o să îți oferi unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care viața le poate da.

Citește și:
Ești pregătită pentru o relație? 3 semne ce arată că ești gata să primești dragostea în viața ta

Text: Iulia Statie
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-lucruri-de-care-o-femeie-are-nevoie-pentru-o-viata-fericita-678820/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si