Prima pagină » 10 motive care te vor convinge că nu este o idee rea să te îndrăgostești de cel mai bun prieten

10 motive care te vor convinge că nu este o idee rea să te îndrăgostești de cel mai bun prieten

Autor: admin
0 comentarii

10 motive care te vor convinge că nu este o idee rea să te îndrăgostești de cel mai bun prieten

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, dar măcar o dată în viață ni s-a întâmplat să ne îndrăgostim de cel mai bun prieten, fie că a fost doar o atracție de moment sau nu.

Iar în cazul în care nu ți s-a întâmplat acest lucru până acum, află că acest lucru te poate face să îți dai seama că dragostea adevărată se poate afla chiar lângă tine. Ne petrecem atât de mult timp să ne găsim un partener cu care să ne potrivim, încât nu ne dăm seama că cel mai bun prieten al nostru poate fi un potențial iubit. Oricât de clișeic ar suna, nu îi poți dicta inimii pe cine să iubească. 

Important este să fii deschisă și dacă te îndrăgostești de cel mai bun prieten, să lași lucrurile să decurgă de la sine. Chiar dacă te poți gândi că nu îl poți privi ca pe altceva decât un prieten, cu timpul și datorită experiențelor de care ai parte alături de el, sentimentele pot să apară oricând, chiar și atunci când te aștepți mai puțin.

Așadar, iată care sunt motivele pentru care este o alegere bună dacă te îndrăgostești de cel mai bun prieten:

1. Știi ce anume își dorește

O relație cu cel mai bun prieten poate fi o alegere bună deoarece știi cu adevărat ceea ce își dorește. Fie că vorbim de faptul că își dorește o relație serioasă, să se concentreze asupra carierei sau chiar un copil. Atunci când începi o relație cu cel mai bun prieten, aveți deja o conexiune între voi și nu îți va fi greu să îți dai seama ce anume își dorește.

2. Vă cunoașteți de mult timp

Înainte să începi o nouă relație, trebuie să te cunoști foarte bine cu partenerul tău și să ajungeți să aveți o conexiune extrem de puternică. Atunci când petreci foarte mult timp cu o persoană, ajungeți să vă cunoașteți foarte bine, să vă împărtășiți din experiențe și să îl consideri o persoană de încredere.

3. Aveți amintiri împreună

Fie că vorbim de momente frumoase sau mai puțin frumoase, ele sunt cele care ne fac să ne apropiem de cei din jur. Iar în acest sens, cei mai buni prieteni ajung să semene din foarte multe de vedere și să aibă activități în comun. În plus, dacă veți un cuplu, veți avea și mai multe amintiri împreună, chiar dacă aceste sentimente au apărut de puțin timp între voi.

4. Cunoașteți secrete unul despre celălalt

Cei mai buni prieteni ai noștri știu foarte multe secrete despre noi, fie că vorbim de o iubire secretă pe care am avut-o acum câțiva ani sau de experiențe mai puțin obișnuite. Atunci când împărtășești secrete cu cel mai bun prieten, fie el și bărbat, trebuie să îți fie alături și să îți dea cele mai bune sfaturi, iar această apropiere dintre voi te poate face să ai sentimente față de el.

5. Vă respectați

Cele mai citite articole

Respectul reprezintă baza oricărei relații, fie ea profesională sau amoroasă. Chiar dacă începi o relație sentimentală cu cel mai bun prieten al tău și ai impresia că lucrurile se vor schimba între voi, respectul tot trebuie să fie de partea amândurora.

6. Nu îți e teamă să fii vulnerabilă de față cu el

Atunci când ne arătăm și latura vulnerabilă, avem tendința să credem că putem părea slabi în ochii celorlalți. Însă, momentele vulnerabile sunt cele care ne fac să ne dăm seama că trebuie să ne arătăm emoțiile, oricare ar fi ele. În mod cert au existat până acum momente în care te-a văzut supărată, dezamăgită sau stresată și nu va fi o surpriză să te vadă așa și dacă veți fi într-o relație. 

7. Aveți aceleași idealuri

O relație presupune ca ambii parteneri să aibă aceleași idealuri. Dacă amândoi vă doriți să aveți o carieră și acesta să fie aspectul care vă împlinește, atunci amândoi vă veți concentra asupra carierei. Este important ca amândoi să vă doriți să atingeți aceleași obiective deoarece veți evita momentele în care puteți avea conflicte pe această temă.

8. Poți discuta cu el despre orice

Incompatibilitatea este unul dintre motivele pentru care foarte multe cupluri se despart. Atunci când începi o nouă relație, poți fi destul de reticentă și nu poți fi atât de deschisă față de partener încă de la început. Însă, dacă te îndrăgostești de cel mai bun prieten, deja ați avut până în prezent discuții despre o multitudine de subiecte, de la religie, bani sau poate chiar politică.

9. Îi cunoști deja familia

O adevărată provocare apare atunci când trebuie să îi cunoști părinții partenerului. Este o provocare deoarece presupune o foarte mare presiune pe umerii tăi deoarece îți dorești să faci o impresie bună în fața lor.

10. Aveți încredere unul în celălalt

Încrederea contează foarte mult într-o relație, iar pe baza ei se construiesc relațiile de lungă durată. Însă, trebuie să fii conștientă de faptul că atunci când te îndrăgostești de cel mai bun prieten, există posibilitatea ca el să nu aibă aceleași sentimente ca și tine și se poate să pierzi un prieten de nădejde.

Citește și:
7 lucruri pe care doar cuplurile cu o conexiune emoțională puternică le fac

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-motive-care-te-vor-convinge-ca-nu-este-o-idee-rea-sa-te-indragostesti-de-cel-mai-bun-prieten-680743/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si