Prima pagină » Cum îți ajuți partenerul atunci când acesta are o dispoziție proastă

Cum îți ajuți partenerul atunci când acesta are o dispoziție proastă

Autor: admin
0 comentarii

Cum îți ajuți partenerul atunci când acesta are o dispoziție proastă

Dacă partenerul tău are o dispoziție proastă, indiferent dacă este legată de relația voastră sau nu, momentul sau ziua sunt ruinate. De aceea, atunci când el este supărat, e normal să îți dorești să poți face ceva că să îi readuci buna dispoziție. Iată câteva sfaturi despre cum să îți ajuți partenerul într-un mod corect atunci când acesta are o dispoziție proastă.

Trebuie să fie despre el

Dacă este supărat, este despre el și nu despre tine. Nu începe să comentezi sau, și mai rău, să te superi pe el pentru că are o stare proastă. Replici de genul „daca tu ești supărat și eu sunt suparata” sau „ma faci să mă simt prost pentru că ești suparat” nu ajută pe nimeni, ba chiar fac mai mult rău.

Câteodată e mai bine să îi dai spațiu

Poate e supărat pe tine sau poate este supărat dintr-un motiv care nu are absolut nicio legătură cu relația voastră. În orice caz, dacă îl cunoști și știi că dispoziția proastă îi trece peste un timp, dă-i spațiu și lasă-l singur pentru o anumită perioadă. Nu este nicio problemă dacă nu vorbiți câteva ore și orice ai face, nu încerca să îl forțezi să comunice într-un anumit moment dacă el nu simte nevoia.

Păstrează-ți buna dispoziție dar nu exagera cu entuziasmul

Cele mai citite articole

Știm, este foarte ușor că atunci când ai un om supărat lângă tine și buna ta dispoziție să dispară. Cu toate acestea, trebuie să tratezi situația normal, purtându-te așa cum o faci de obicei. Totuși, nu exagera cu entuziasmul și, dacă vezi că pur și simplu nu are chef de îmbrățișări sau să vă țineți de mână în acel moment, nu insista. Vezi punctul de mai sus și oferă-i spațiu pentru a-și reveni. Încearcă să fii cât mai neutră dar să îi dai de înțeles că, dacă are nevoie de tine, vei fi acolo.

Citeste si:
5 semne subtile care arată că ai probleme serioase când vine vorba de încrederea în partener

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-iti-ajuti-partenerul-atunci-cand-acesta-o-dispozitie-proasta-598901/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si