Prima pagină » 10 semne care îți arată că relația ta e îndeajuns de solidă încât să dureze în timp

10 semne care îți arată că relația ta e îndeajuns de solidă încât să dureze în timp

Autor: admin
0 comentarii

10 semne care îți arată că relația ta e îndeajuns de solidă încât să dureze în timp

Fie ne place să recunoaștem asta sau nu, niciodată nu suntem pregătiți pentru ce înseamnă cu adevărat o relație. Până să ajungem în punctul în care să spunem că EL este alesul, avem de urmat un drum destul de lung.

Noi toate ne dorim să găsim alesul, însă acest lucru este destul de dificil, mai cu seamă dacă nu ești destul de sigură de ceea ce îți dorești de la o relație. Cu toate astea, trebuie să fii într-o relație atunci când te simți pregătită și nu atunci când îți dictează societatea. De cele mai multe ori, femeile se simt presate de cei din jur și vor să grăbească anumite etape prin care trec.

Dacă te întrebi care sunt modurile prin care să îți dai seama că relația ta are viitor, iată câteva semne importante:

1. Vă respectați reciproc

În momentul în care ambii parteneri își acordă respectul necesar, este un semn că amândoi vă doriți ca relația să funcționeze. Până la urmă, într-o relație este vorba de compromisuri și de cât de departe ești dispus să mergi pentru sentimentele tale. Fiecare partener trebuie să își demonstreze respectul față de celălalt zilnic, astfel încât conexiunea dintre voi să fie tot mai puternică.

2. Aveți activități comune

Într-o relație este important ca ambii parteneri să își petreacă timpul împreună și să se aprecieze reciproc. Este partea care vă permite să rămâneți conectați. În același timp, contează ca amândoi să împărtășiți aceleași hobby-uri și interese. Prin acest mod, relația dintre voi rămâne tot mai solidă și poate face față provocării timpului.

3. Vă faceți fericiți în mod constant

Chiar dacă fericirea este o stare de moment, este important să știi când anume să oferi acea stare partenerului tău. Avem tendința de a nu ne aprecia la adevărata valoare și să uităm de noi, având nevoie de cineva care să ne reamintească cât de esențial este să fim fericiți. În acest sens, micile gesturi care vin din suflet, fie că vorbim de pregătirea unei cine romantice, oferirea unui buchet de flori sau o simplă plimbare pot fi făcute pentru ca partenerul să fie fericit.

4. Aveți aceleași valori

Valorile noastre depind extrem de mult de educația noastră. Atunci când îți împarți viața cu cineva, implicit vă împărtășiți și valorile. În cazul acesta, atunci când partenerii au aceleași valori, precum încredere, respect, bunătate, generozitate, este clar să relația voastră este îndeajuns de solidă încât să dureze în timp. 

5. Sunteți confortabili din punct de vedere sexual

Cele mai citite articole

Într-o relație contează foarte mult conexiunea pe care o ai cu partenerul tău, iar acest lucru demonstrează și cât de compatibili sunteți din punct de vedere sexual. Este adevărat că există persoane care la începutul unei relații nu se simt atât de deschiși din punct de vedere sexual, însă contează ca amândoi să vă acordați timpul necesar pentru a vă rezolva anumite probleme de intimitate.

6. Vă împărțiți cheltuielile

Banii sunt un subiect destul de delicat în relații, dar și motivul pentru care foarte multe cupluri se destramă. Fie că ești o persoană care economisește bani sau nu, este posibil să ai un partener care nu este la fel precum tine, iar de aici vor apărea tot felul de discuții. În mod cert, situația financiară a unuia dintre parteneri nu ar trebui să fie un motiv pentru care o relație se termină. Contează ca amândoi să găsiți soluția ideală prin care să vă împărțiți cheltuielile.

7. Găsiți o soluție atunci când aveți o problemă

Comunicarea este soluția la multe dintre problemele care apar în relații. Cu cât ești mai confortabilă cu partenerul tău, cu atât mai mult poți să discuți despre orice cu partenerul tău. Și chiar dacă îți este frică de faptul că nu poți fi de acord cu el sau că de aici pot apărea motive pentru a vă certa, este important să fii deschisă și să discuți ori de câte ori simți că lucrurile nu funcționează între voi.

8. Credințele voastre sunt asemănătoare

Un alt subiect destul de delicat într-o relație este religia. Fie că ești o persoană religioasă sau nu, fiecare partener ar trebui să își acorde respectul față de celălalt și cel mai important, fără să se judece. Este în regulă să nu împărtășiți aceleași credințe deoarece fiecare dintre noi este diferit. Desigur, dacă vă doriți copii va trebui să hotărâți asupra religiei acestuia și gestionarea valorilor fiecărei religii.

9. Amândoi vă doriți copii

Un semn care arată că amândoi vă doriți o relație de lungă durată este dorința voastră de a avea un copil. Chiar dacă este o responsabilitate imensă și o provocare pentru amândoi, acest lucru vă va testa relația și o va consolida. Desigur, trebuie să discutați înainte și să decideți dacă este momentul potrivit în care să aveți un copil sau nu și dacă vă simțiți pregătiți. Iar dacă vă decideți să aveți un copil, este important să vă puneți de acord cu privire la educația lui.

10. Aveți aceleași dorințe în viață

Schimbarea face parte din viața noastră și prin intermediul ei putem evolua. Atunci când ești într-o relație și îți dorești să fie una de lungă durată, contează să îi spui acest lucru partenerului tău, astfel încât să știi dacă și el își dorește aceleași lucruri ca și tine sau nu. O relație de lungă durată presupune ca amândoi să fiți prieteni, să vă susțineți reciproc și să aveți sentimente puternice unul față de celălalt.

Citește și:
Motivele pentru care unii bărbați nu se atașează emoțional

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-semne-care-iti-arata-ca-relatia-ta-e-indeajuns-de-solida-incat-sa-dureze-in-timp-679325/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si