Prima pagină » 10 semne mai puțin evidente că relația voastră nu are viitor

10 semne mai puțin evidente că relația voastră nu are viitor

Autor: admin
0 comentarii

10 semne mai puțin evidente că relația voastră nu are viitor

Este minunat să ne îndrăgostim, nu putem nega acest lucru. Ce se întâmplă însă când relația a ajuns într-un punct mort? Unii decid să o ia de la capăt și să mai încerce o dată, în timp ce alții aleg să caute ceva nou. Indiferent care este sau va fi decizia ta, există niște semne clare (pe care nu ar trebui să le ignori) că lucrurile nu mai merg așa de bine între voi. Este bine să ai mintea limpede înainte sa iei o astfel de decizie iar de aceea noi suntem aici ca să te ajutăm.

Iată care sunt cele 10 semne că relația voastră nu mai are viitor

1. Nu știi care îți e rolul în relație

Dacă ai simțit de mai multe ori că persoana de lângă tine nu îți oferă atenția pe care o meriți și te pune mereu pe locul al doilea când își prioritizează timpul, nu e de bine. Simți că meriți mai mult decât un mesaj pe zi, iar faptul că are mereu treabă începe să nu mai fie o scuză plauzibilă pentru tine. E ok să vrei mai multă atenție. Meriți mai mult de atât iar dacă el nu vrea să accepte asta, poate a venit momentul să treci mai departe.

2. Te simți folosită

Te sună doar când are nevoie de ceva sau observi că se poartă exemplar doar când urmează să îți ceară un favor? Fără discuții, asta nu e OK. Nimeni nu merită să fie folosit, iar faptul că îl iubești sau te iubește nu este o scuză sau un motiv ca să își vadă mereu doar interesul cu tine.

3. Prietenii tăi te-au avertizat deja

Părinții și cei mai buni prieteni au un al șaselea simț când vine vorba de iubiții pe care ți-i alegi. Dacă toată lumea din jur îți spune că această persoană este toxică pentru tine, poate ar fi cazul să faci un pas în spate și să privești imaginea din ansamblu. Fă abstracție de faptul că ești nebunește îndrăgostită și acordă atenție acțiunilor care te fac să te simți inconfortabil.

4. Nu i-ai cunoscut încă parinții

După o relație mai lungă de, să zicem, șase luni, deja devine puțin ciudat să nu ii cunoști prietenii sau mai ales familia. Dacă folosește aceeași placă zgâriată cum că nu e pregătit încă sau că vrea să ia lucrurile încet, ar fi cazul sa îți iei la revedere de la el, definitiv. Vrei mai mult de la el decât o scuză, aceeași scuză… mereu.

5. Doar tu lupți pentru voi

Ai mai auzit „Vreau să lupți pentru mine. Vreau să îmi dovedești că mă vrei.”? E în zadar și știi și tu asta. Vrea ca tu să fii acolo 24/7 pentru el, dar când vine momentul să îi ceri și tu ceva, ești egoistă, nu-i așa? Aceasta este definiția unei persoane toxice. Ia-ți adio și fugi cât mai departe de acest devorator de energie. Te va căuta din nou și din nou să îți reamintească ce persoana „oribilă” ești, așa că nu te lăsa pradă.

6. Evită orice angajament față de tine

Cele mai citite articole

Poate acest comportament e de înțeles la început, dar dacă au trecut deja ani și încă tremură la simpla menționare a mutatului împreună sau a căsătoriei, nu este o persoană de încredere. Până la urmă cât o să o mai ducă așa? Dacă după atât de mult timp încă nu e sigur pe voi ca și cuplu, este cazul să aveți o discuție serioasă din care să hotărâți dacă mai are sau nu sens să vă petreceți timpul împreună.

7. Conexiunea dintre voi e mai mult fizică

Un alt semn îngrijorător, mai ales dacă ați hotărât în prealabil că nu sunteți doar „friends with benefits”. Dacă tu vrei mai mult de la relație decât sex, iar el nu vrea să își asume încă niciun risc, poate e cazul să dai o șansă și altcuiva să te cucerească. Meriți să fii iubită pentru cine ești ca și persoană și vei găsi această iubire, dar probabil nu alături de el.

8. Aveți așteptări diferite de la viață

Tu vrei o familie, el vrea să rămână burlac pana la 50 de ani. Tu vrei să construiți o casă, el vrea să investească în călătorii. Tu vrei un câine, iar el e alergic la animale. Ai prins ideea. Deși polii opuși se atrag inițial, după ceva timp vei realiza că sunteți prea diferiți ca relația să mai funcționeze, iar asta e ok. Amândoi meritați pe cineva cu care să împărtășiți aceleași țeluri, așadar o despărțire în termeni amiabili este cea mai bună opțiune.

9. Vorbește mult, face puțin

Poate că spune ceea ce vrei să auzi, dar face și acțiunile necesare pentru a-ți dovedi că te merită? Vorbe în vânt îți vor spune mulți, dar adevărata diferență o va face persoana care chiar va face tot ceea ce a promis. Nu merită să îți irosești timpul cu un bărbat care nu e serios și nu îți acordă atenție.

10. Azi sunteți împreună, mâine nu

O astfel de relație instabilă, mai ales dacă ține de mult timp, este foarte toxică. Dacă dispare din viața ta pentru o perioadă lungă de timp iar mai apoi se întoarce ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și probabil se mai și supără pe tine că nu întelegi… e timpul să termini această relație. Ești doar un joc pentru el. Vrea să fii dependentă de persoana lui și te va face să crezi cu orice preț că ai luat-o razna, pentru că totul este, evident, „în regulă”.

Meriți mai mult de atât. E greu ce-i drept să iei o decizie definitivă, dar este spre binele tău cu siguranță. Concentrează-te pe tine. Lasă dragostea să apară în viața ta, nu o mai căuta cu disperare, iar fericirea nu va ezita să își facă apariția!

Citește și:
Trei calități pe care sufletul tău pereche trebuie să le aibă

Text: Roxana Sayyad
Foto: Instagram.com/hoskelsa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-semne-mai-putin-evidente-ca-relatia-voastra-nu-viitor-606754/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si