Prima pagină » 10 tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești!

10 tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești!

Autor: admin
0 comentarii

10 tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești!

Uneori însă aceste întâlniri nu au un final fericit, nici măcar nu sunt plăcute pe parcursul orelor pe care le petreceți împreună.

Întâlnirile pot fi amuzante, dar uneori trebuie să identificați acei bărbați ciudați alături de care nu vă veți simți bine, ba din contra veți regreta timpul pierdut. Există însă niște amănunte care te vor ajută să previi o relație nereușită. Care sunt acești bărbați? Găsești categoriile mai jos!

Infidelul

Acest bărbat intenționează să iasă cu mai multe femei chiar și atunci când formați un cuplu stabil. El îți va spune că nu îi plac relațiile foarte serioase și în care trebuie să stea mereu alături de o singură femeie. Acest lucru înseamnă că nu vrea să se implice serios într-o relație și este un bărbat jucător. Cu siguranță nu este genul de bărbat căruia să îi placă relațiile monogame. Prin urmare: părăsește-l cât mai repede!

Bărbatul neserios

Acest bărbat îți va promite marea cu sarea. Are numeroase idei extraordinare pe care ți le va prezenta într-o formă care te va atrage. Nu îl lasă să te convingă de la prima întâlnire. Ce se va întâmpla dacă ideile lui se dovedesc neprofitabile sau irealizabile? Se va transforma într-un pesimist și nimeni nu dorește așa ceva în preajmă.

Băiatul mamei

Definiția băiatului mamei este acel bărbat căruia nu îi este teamă să recunoască în fața tuturor că încă locuiește cu părinții. Cu siguranță îți va face cunoștință cu părinții lui încă de la prima întâlnire și îți va spune că este dependent de aceștia pentru că economisește în speranța unui viitor strălucit. Ținând cont de economia zilei de azi acest bărbat nu ar trebui să te îngrijoreze decât cu o condiție: dacă are mai mult de 35 de ani!

Mincinosul

La fel ca și infidelul, acest bărbat nu va fi niciodată sincer cu tine. Va ignora anumite subiecte care ție ți se vor părea importante. Prin urmare va încerca imediat să schimbe subiectul. Dacă nu te poate privi în ochi atunci când îl întrebi ce a făcut în ziua respectivă atunci există o problemă. Acest lucru ar trebui să te facă să fugi cât poți de repede în direcția opusă. Dacă vei continua relația cu siguranță te va minți și mai mult în continuare și nu numai despre ce face în fiecare zi. Este foarte clar că acest bărbat are multe secrete și nu va fi alături de tine suficient timp încât să le descoperi.

Bărbatul neîngrijit

O respirație urât-mirositoare, un parfum dezgustător sau chiar lipsa lui, haine murdare și rupte? Toate acestea indică un bărbat care nu acordă atenție igienei sale și cu siguranță trebuie ocolit. Poate te vei gândi că îl vei putea convinge să adopte o altă atitudine cu privire la igienă în momentul în care veți forma un cuplu. Adevărul este că sunt mici șansele ca să îl poți schimba.

Zgârcitul

Cele mai citite articole

Îți place să mergi la cină la fast-food? Să vezi cum partenerul tău alege numai cele mai ieftine cadouri chiar dacă banii nu reprezintă o problemî pentru el? Nu va trece mult timp până îți va cere ție bani pentru jumătatea ta din nota de plata sau, de ce nu, să plătești tu toată nota de plată. Acest lucru nu ar trebui să te deranjeze dacă relația este deja una de lungă durată dar, dacă îți va cere să plătești tu nota chiar de la prima întâlnire, mai bine renunță.

Bărbatul nervos

La început, acest bărbat va părea perfect și fermecător. Însă, cu cât vei petrece mai mult timp cu el, vei observa toate acele lucruri mici, nesemnificative, care îl enervează. Se va obișnui cu tine și nimic nu îl va mai determina să se comporte civilizat și rațional. Atenție: acest bărbat va simți nevoia să lovească ceva (precum un perete) pentru a-și diminua nervozitatea. Prin urmare renunță la relație înainte că el să se transforme într-un obsedat nervos și violent.

Bărbatul care face comentarii nepotrivite

Mama acestui bărbat nu l-a învățat niciodată cum trebuie să se comporte cu o femeie și ce înseamnă respectul. Te va considera un obiect și, mai mult că sigur, îi plac melodiile ale căror versuri jignesc femeile. Este acel bărbat care va vorbi despre posteriorul tău și nu în termeni pozitivi și va comenta răutăcios fiecare femeie care trece prin fața ochilor lui. Nu începe o relație cu acest tip de bărbat… te va face să te simți ciudat oricând și oriunde.

Bărbatul cu prieteni ciudați

Va dura ceva până când acest bărbat îți va face cunoștință cu prietenii lui însă, atunci când o va face, îți vei da seama de ce a durat atât: sunt niște ciudați. Acest lucru ar trebui să te determine să îți pui întrebări cu privire la adevăratul lui caracter și de ce nu vrea că tu să îi cunoști prietenii. Cu siguranță este un semn că ar trebui să pui punct relației.

Bărbatul cu sindromul Napoleon

Acesta este un bărbat mic de înălțime, dar care vorbește foarte mult. Speră că în acest fel va compensa pentru micul defect. Cu siguranță va reuși să se facă de ras (dar și pe tine) atunci când sunteți în public din cauza nevoii lui de a atrage atenția. Nu trebuie să vrei ca partener un bărbat care nu este sigur pe propria lui persoană. Încrederea în propria persoană este și ea o formă a sexualității.

Citește și:
Ești îndrăgostită de persoana nepotrivită? Aceste semne sunt cel mai bun indiciu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-tipuri-de-barbati-de-care-trebuie-sa-te-feresti-616328/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!