Prima pagină » 11 chestii deștepte despre sex pe care le-am învățat din Sex and the City

11 chestii deștepte despre sex pe care le-am învățat din Sex and the City

Autor: admin
0 comentarii

Eroinele din Sex and the City, oricum ar fi ele, sunt cele care au schimbat paradigma când venea vorba de sex la sfârșitul anilor ’90. Ele au râs la TV despre subiect, l-au învârtit pe toate părțile și ne-au făcut pe noi toate să vorbim mai liber și să ne bucurăm mai mult.

Atât de tare au influențat cele patru mentalitățile încât generații de fete au stat să se gândească dacă sunt Carrie, Miranda, Charlotte sau Samantha. Și, tocmai pentru că a trecut atât de mult timp de la premiera serialului, am putut să observăm și cum cele care o judecau, de exemplu, pe Samantha, au avut când să își schimbe opinia și să ajungă la concluzia că o femeie care face sex fără complicații și obligații e la fel de îndreptățită să se bucure de corpul ei așa cum este orice bărbat.

Cele mai citite articole

Deci era firesc ca ei să îi aparțină și cele mai multe sfaturi pertinente (pe care te rugăm să nu le iei ca atare decât dacă știi foarte bine ce faci – până la urmă, acesta este un pamflet). Dar ne-am dat seama că Sex and the City poate constitui în orice moment un izvor de înțelepciune când vine vorba de intimități. Și lucrul acesta a fost cu atât mai evident cu cât există acum și un cont de Instagram, SATClines, ce rememorează cele mai amuzante replici ale personajelor.

Pe bune, de câte ori nu ai stat de vorbă cu prietenele tale într-o cafenea sau într-un parc, dezbătând aceleași subiecte care le-au preocupat atâta amar de ani pe eroinele noastre preferate? Acum ai ocazia să te uiți cu alți ochi la ele și să le apreciezi onestitatea. Iată, așadar, în galerie, ce opinii aveau personajele din Sex and the City despre sex. Spune tu, nu-i așa că sunt demne de discutat?

Citește și:
9 lucruri pe care aș fi vrut să le știu înainte de a-mi începe viața sexuală

Foto: Instagram, elle.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/11-chestii-destepte-despre-sex-pe-care-le-invatat-din-sex-city-619127/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!