Prima pagină » 7 semne că nu ești îndrăgostită, ci este doar o atracție sexuală puternică

7 semne că nu ești îndrăgostită, ci este doar o atracție sexuală puternică

Autor: admin
0 comentarii

7 semne că nu ești îndrăgostită, ci este doar o atracție sexuală puternică

Cunoști o persoană nouă și simți că o singură privire este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți trezi fanteziile. Să stați departe unul de altul este din ce în ce mai greu și, pe măsură ce acest sentiment se amplifică, simți că te îndrăgostești.

Dar sentimentul este oare real? Este vreo cale prin care să îți dai seama dacă ești într-adevăr îndrăgostită sau ești doar atrasă fizic de cel de lângă tine?

Răspunsul este „da”. Atracția sexuală și iubirea sunt adesea foarte ușor de confundat. Totuși, dacă ești sinceră cu tine, nu este foarte greu să îți dai seama de adevăr. Mai jos sunt 7 semne ce te vor ajută să îți dai seama dacă persoană de lângă tine este sau nu în inima ta.

Atracția a fost mai mult fizică decât emoțională

Care e primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești când auzi „ce îți place la el”? Modul în care se poartă cu tine? Inteligența? Simțul umorului? Sau felul în care arată? Este ok să apreciezi frumusețea fizică, dar dacă aceasta nu este acompaniată de un sentiment mai profund, s-ar putea să te alegi cu o mare dezamăgire.

Spui „da” sexului doar pentru a păstra acea persoană lângă tine

Atunci când începi să ieși cu cineva, este un lucru evident faptul că, după ceva timp, se va pune problema sexului, și gândul tău va fi „dacă îi va scădea interesul în cazul în care îl refuz”? Așa că preferi să spui „da”, fără să te gândești că, dacă te-ar iubi cu adevărat, ar fi dispus să te aștepte până când te vei simți pregătită să faci acest pas.

Sunteți iubiți, dar nu și prieteni

Partidele de sex sunt perfecte, poate chiar foarte bune. Dar în afară de asta, ce altceva aveți în comun? Vi s-a întâmplat să vorbiți ore în șir și să vi se pară că au trecut doar 10 minute? V-ați împărtășit povești intime pe care nici cei mai apropiați prieteni nu le știu? Dacă nu știi ce să răspunzi la aceste întrebări, există o mare șansă că sentimentul de iubire să fie confundat cu atracția fizică.

Vă petreceți o mare parte din timp în pat

Cele mai citite articole

Ieșiți împreună în ideea de a vă cunoaște și a vă simți bine? Vă plănuiți vacanțe împreună? Vreți să mergeți în locuri noi împreună? Sau preferați să va petreceți timpul acasă, acolo unde sexul e cea mai bună opțiune?

Când partida de sex s-a terminat, preferi să pleci acasă sau el să plece

În orice cuplu, este nevoie că amândoi să stea singuri în unele situații pentru binele relației, însă, atunci când imediat ce s-a terminat partida de sex fiecare vrea să plece acasă, efectul este exact opus. Dacă dorința de a face și alte lucruri împreună, de a vă uita la un film, de a găti și de a dormi amândoi nu există, atunci relația are o problemă, iar potențialul nașterii unei iubiri adevărate este unul extrem de mic.

Sexul poate fi bun, însă te simți nesatisfăcută

Studiile arată că în chimia sexului (exceptând eliberarea hormonilor) stă și nașterea unor sentimente ce te leagă de partenerul tău. Însă astfel de sentimente apar doar dacă există iubire între cei doi. Dacă după sex te simți mai degrabă goală pe dinăuntru decât împlinită din toate punctele de vedere, atunci este o problemă.

Ai rețineri atunci când vine vorba de a-l prezenta familiei și prietenilor

Este prietenul tău cineva pe care abia aștepți să îl prezinți celorlalți? Sau ai o intuiție că nu va fi pe placul apropiaților și vor observa defectele sale pe care tu încerci să le negi? Este adevărat, lucrurile merg mai bine atunci când nu se implică și alte persoane în relație, dar dacă intenționezi să va păstrați relația un secret, șansele unei iubiri adevărate sunt foarte mici.

Citește și:
7 reguli secrete de atracție, dovedite științific

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-semne-ca-nu-esti-indragostita-ci-este-doar-o-atractie-sexuala-puternica-653900/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si