Prima pagină » 8 filme pe care merită să le vezi în luna aprilie la cinema

8 filme pe care merită să le vezi în luna aprilie la cinema

Autor: admin
0 comentarii

Oferta cinematografică este destul de generoasă: de la filme cu supereroi sau horror până la pelicule pline de acțiune și animații haioase.

Shazam!

Se spune că în interiorul fiecăruia dintre noi se află un supererou și este nevoie doar de puțină magie pentru a-l aduce la viață. De la acest principiu pleacă filmul care ne aduce pe ecrane un erou atipic și foarte simpatic. Adolescentul Billy Batson descoperă că nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” pentru a se transforma într-un supererou care, la început, va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Lucrurile se schimbă după aparița maleficului dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Premiera: 5 aprilie

Pet Sematary (Cimitirul animalelor)

Fanii cărților scrise de Stephen King vor aprecia cu siguranță remake-ul unuia dintre cele mai înfricoșătoare filme, probabil în aceeași măsură în care și „IT” a reușit să surprindă. Este povestea unei familii cu doi copii care se mută într-o zonă rurală. După ce pisica familiei este călcată de un camion, un vecin le dezvăluie locul unde ceea ce este îngropat revine la viață. Însă ei vor descoperi în curând că, uneori, este mai bine să lași lucrurile să moară, indiferent cât doare acest lucru.

Premiera: 5 aprilie

Hellboy

Da, încă un remake. Și da, încă un film despre eroi cu superputeri. David Harbour, pe care probabil îl știi din serialul „Stranger Things”, intră în pielea personajului scăpat din iad care trebuie să înfrunte vrăjitoare venite din vremuri străvechi și alte ființe cu puteri supranaturale care își doresc distrugerea omenirii. În principalul rol negativ o vei vedea pe Milla Jovovich.

Premiera: 12 aprilie

Dragged Across Concrete (De cealaltă parte a justiției)

Filmul spune povestea a doi polițiști, unul de modă veche, interpretat de Mel Gibson, și mai tânărul său partener cu probleme comportamentale (Vince Vaughn). După ce un video cu cei doi, în care sunt înfățișați făcând abuz de putere, ajunge în presă, ei sunt suspendați. Fără bani și alte opțiuni de carieră, ei decid să se alăture lumii interlope, însă ce îi așteaptă le depășește orice imaginație.

Premiera: 12 aprilie

The Sisters Brothers

Cele mai citite articole

În America anilor 1850, celebrul duo de asasini Eli și Charlie Sisters (John C. Reilly și Joaquin Phoenix), pleacă în urmărirea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm (Jake Gyllenhaal). Filmul are la bază celebrul roman cu același nume al lui Patrick DeWitt.

Premiera: 19 aprilie

Wonder Park (Parcul de distracţii)

O animație încântătoare, pentru cei mici și cei mari deopotrivă. June este o fetiță cu o imaginație extrem de bogată care descoperă ascuns într-o pădure un incredibil parc de distracții numit Wonderland, dar aflat într-o stare deplorabilă. June află în scurt timp că parcul prinde viață numai datorită imaginației sale așa că face echipă cu animalele de acolo pentru a-i reda magia.

Premiera: 19 aprilie

Răzbunătorii: Sfȃrşitul jocului (Avengers: Endgame)

Fără îndoială acesta este un film pe care mulți îl așteaptă cu nerăbdare – și facem parte din această categorie, așa cum probabil ți-ai dat seama. Este punctul culminant al unei decade de povești desprinse din universul eroilor Marvel, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istoria cinematografiei. Dacă ai văzut „Infinity War”, atunci știi că avem nevoie de răspunsuri, dar și de rezolvarea celei mai arzătoare probleme – dezintegrarea unora dintre cele mai îndrăgite personaje. Distribuția este și ea una remarcabilă: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Letitia Wright, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt, Jeremy Renner, Paul Rudd și Brie Larson.

Premiera: 26 aprilie

Under the Silver Lake

Filmul regizat de David Robert Mitchell îi are în rolurile principale pe Andrew Garfield, Riley Keough și Topher Grace. Sam (Garfield) se trezește în postura inedită de detectiv după ce, într-o noapte, găsește o tânără înotând în piscina complexului de apartamente unde locuiește în Los Angeles, iar a doua zi aceasta dispare fără urmă. El pleacă în căutarea femeii de care se simțea puternic atras, dar se trezește într-o conspirație mai mare și mai sinistră decât își imaginase vreodată, una care implică miliardari, celebrități, dar și mituri urbane.

Premiera: 26 aprilie

Citește și:
Cele mai bune filme ale anilor 80, pe care merită să le (re)vezi oricând ai ocazia

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-filme-pe-care-merita-sa-le-vezi-in-luna-aprilie-la-cinema-653881/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si